Binomo Para Yatırma Miktarı

İsmail
28 Aralık 2023 15:11

Uygulamada en az para yükleme limitinin 185 TL olması kullanıcılar için bir sınırlama teşkil etmektedir. Bu limitin kaldırılması veya en az 10 Türk Lirası olarak belirlenmesi kullanıcıların işine yarayacaktır. Özellikle, bir kullanıcının son parasını yatırma isteği söz konusu olduğunda, bu düşük limit daha fazla kişiye hitap edecektir. 10 TL alt limiti uygulansa, bu durum uygulamanın kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkileyecektir.

03 Ocak 2024 13:36 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhabalar İsmail Bey, Görüşünüz için teşekkür ederiz. Minimum yatırım tutarları ödeme yöntemleri ve sistemleri tarafından belirlenmektedir. Bağımsız şirketler olduklarını belirtmek isteriz yine de görüşünüzü ileteceğimizden kuşkunuz olmasın. Sevgiler, Binomo

Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 17:13

Para Çekme Talebim Reddedildi Hesabıma Erişemiyorum

Memet
17 Haziran 2025 16:25
para-cekme-talebim-reddedildi-hesabima-erisemiyorum-2.jpg
Okan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Order Invest Çekim İşlemleri Hakkında

01 Ekim 2024 14:20
"İlk başta çekim işlemlerinde biraz gecikme oldu, ama konuya hızla el atıldı ve sonraki çekimlerim kısa sürede hesabıma geçti. Her şirketin yaşayabileceği küçük aksaklıklar olabiliyor, ama bu kadar hızlı çözüm üretilmesi beni memnun etti."
Cem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Ekim 2024 16:52
"Para yatırma işlemlerinde birkaç küçük gecikme yaşadım, ancak finans ekibi duruma hızla müdahale etti. Teşekkür ederim, genel olarak hizmetten memnunum."

08 Nisan 2024 17:02