Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 12:14

Şok Market'ten Bingo Mutlu Yuvam deterjanı satın almıştım. Üzerinde beyazlar ve renkliler için olduğu yazıyordu. Renkli çamaşırlarımı yıkadığımda her yerinde beyaz, büyük lekeler oluştuğunu fark ettim. Islakken lekeler gözükmediği için üst üste yıkamıştım ve fark edemedim. İki üç makine dolusu çamaşırım zarar gördü. Tüketici hattına şikayetimi ilettim ve ürün örneğini gönderdim; ancak haftalar geçmesine rağmen hala herhangi bir dönüş alamadım. Bir dönüş bekliyorum ve eğer dönüş yapılmazsa dava sürecine başvuracağım.

17 Ocak 2024 12:09

Firmayla görüştüm, sonuçlanmış tabi bana asla bilgilendirme yapmıyorlar. Olumsuz bir bulguya rastlanmadığını söylüyorlar. E o zaman bu kadar ürünüm nasıl bu halde diyorum bilmiyoruz diyorlar. Ne yapmalıyım başka bir yere yönlendirin diyorum bir şey diyemiyorlar. Ne kadar acemice bir sistemleri var. Memnuniyet adına ürün göndereceklermiş, zaten ürünleriniz yüzünden bir ton zarardayım diyorum şikayet oluşturayım tekrar diyor. Şaka mı yapıyorsunuz anlamadım inanamıyorum gerçekten. Tüketici Hakem Heyeti süreci başlatacağım umarım bir sonuç alırım bunca kıyafet mahvoldu.

17 Ocak 2024 14:41 (Şikayetten 2 saat sonra)
30 Ocak 2024 12:15

Beni şikayetimden sonra aradığınızdan beri hiçbir şekilde dönüş almadım. Bu kadar ürün rezil oldu ve duruyor bir kenarda. Hâlâ bir sonuca ulaştırmadınız konuyu.

19 Nisan 2024 16:29

Aynı üründen bana geri göndermişler. Ne yaptıklarını anlayamadım. Gönderdiğiniz ürünü de çöpe attım, diğer kıyafetlerin de zarar görmemesi için. Şikayetçi olduğum deterjanın aynısını özür amaçlı göndermenizdeki mantığı anlayamadım. Ürünü zaten yarısı dolu şekilde gönderdim, üstünü tamamlayıp bana ilettiniz sanırım... Bu nasıl bir marka yönetimi anlayamadım... Şikayetim çözümsüz kaldı.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
24 Haziran 2023 15:33
Bingo Çamaşır Deterjanı Leke Bırakıyor

Bingo Siyah Deterjanı Kıyafetleri Solduruyor!

Türker
12 Nisan 20:17
Meltem sonuçtan memnun

Bingo Mutlu Yuvam Azizliği

Meltem
26 Nisan 2024 15:58
"İlgilendikleri ve ürünün arkasında durdukları için teşekkürler"
Bingo Mutlu Yuvam Azizliği
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
08 Ekim 2024 00:46
Bingo deterjan elbiselerimi mahvetti, sinirden elim titriyor
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
13 Kasım 2024 17:40