Feyyaz sonuçtan çok memnun

Binance Web3 Cüzdan Erişim Sorunu

25 Kasım 2024 12:07
Feyyaz'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü dünyanın en iyi platformu herkese teşekkür ederim”

Binance Web3 cüzdanıma erişemiyorum. Gizli kelimeleri girdiğimde başka bir cüzdan açılıyor. O cüzdanda stake lerim var. Token sahipleriyle görüştüm. Web3 sağlayıcınızla görüşün dediler. Mail gönderdim cevap alamadım. Konuyla ilgili desteklerinizi bekliyorum.

25 Kasım 2024 12:53 (Şikayetten 46 dakika sonra)
25 Kasım 2024 13:14

Merhaba Sorunum şu cüzdan açılmıyor Kelimeleri giriyorum farklı bir cüzdan açılıyor. Stake yaptığım yerlerle neden görüşeceğim benim cüzdanımı nasıl açabilirler. Kelimeler var şifreler var cüzdan numaram var fakat cüzdan açılmıyor farklı cüzdan açıyor. Dediğiniz destek sayfası İngilizce söylediğiniz adımlarla alakalı hiçbir şey yok bir sürü karmaşık şeyler açılıyor. Olması geren cüzdan i ekte paylaştım. Fakat alakasız bir cüzdan açılıyor. Bütün emeğim orada bana yardımcı olursanız sevinirim yarın 1 yıllık stake im bitiyor cüzdan açılmadığı için bağlanamıyorum.

25 Kasım 2024 19:50

Karşılaştığınız soruna istinaden detaylı kontroller sağlayabilmemiz için sohbet desteğimizle iletişime geçmeniz gerekmekte: https://www.binance.com/en/chat Paylaşacağımız ekran görüntüsündeki adımları takip ederek doğrudan bir uzmanımızla iletişime geçebilirsiniz. | TS Binance Ekibi

26 Kasım 2024 15:18

Sorunum çözüldü dünyanın en iyi platformu herkese teşekkür ederim

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Binance Web3 Cüzdan Erişim Sorunu Ve Destek Eksikliği

Binance Web3 Cüzdanıma Erişemiyorum Coinlerim Kayıp

07 Ekim 2025 00:27
binance-web3-cuzdanima-erisemiyorum-coinlerim-kayip-2.jpg
binance-web3-cuzdanima-erisemiyorum-coinlerim-kayip-1.jpg

Binance Web3 Cüzdanına Erişim Sorunu Ve Şifre Yenileme Talebi!

Göktuğ
23 Ocak 2025 23:01
Binance Web3 Cüzdanına Erişim Sorunu Ve Şifre Yenileme Talebi!

Binance Pro Cüzdanım Kapanınca Varlıklarım Kayboldu

Emrah