Binance Referans Sistemi Hatası

05 Mayıs 2024 11:58

Binance kendisi kampanya olarak sayaç vermiştir ve sayaç belirlenen süre içerisinde %100 olursa 0.003 BTC ödüllendireceğini bildirmiştir. Bu ödülden yararlanmak için arkadaşlarıma başvurmaları için referans linkimi paylaştım. Şartlar gereği referans linkimden kayıt olan kişiler kyc tamamlaması doğrulanmış hesap olması ve en az 100 dolar karşılığında ilk alım satımlarını gerçekleştirmesi istenmektedir. İlk arkadaşım kayıt tamamlayıp kyc gerçekleştirdiğinde ve bir miktar alım satın gerçekleştiğinde bana mail ile bildirim geldi. Bu süreden sonra hemen bir arkadaşımı daha kayıt ettirdim. Linke tıklayarak kayıt olan arkadaşım hem al sat yaptı hem hesabı doğruladı fakat sayaç da en ufak kımıldama olmadı ve de Herhangi bir mail gelmedi. Ne yani şimdi ben hem ödül alamadım hem de bedavadan Binance şirketi için üye bulma hizmeti mi verdim. Her yerde borsa üyesi kazanmak için memnuniyet pompalanırken ben nasıl bir sistem hatası kurbanı oluyorum

05 Mayıs 2024 13:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

Emir
Emir

Banada aynısını yaptılar daha Binance'I duymayan arkadaşlarım linkimden üye olup kyc doğrulamasını yaptılar ödülü kazanmıştım normalde bilerek sistem otomatik şekilde diskalifiye ediyor ödülü almamam için bu bir suçtur insanlar emeklerini harcıyor platformunuza arkadaşlarını akrabalarını davet edip gösteriyorlar lütfen bu soruna çözüm getirsinler

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
02 Mayıs 2024 12:11

Yunus
22 Mayıs 2024 00:15
Binance Referans Bonusu Görev Çubuğu İlerlemiyor
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
17 Mayıs 2024 11:09
Binance Global Kampanyalarıyla İlgili Mağduriyetim!
Binance Global Kampanyalarıyla İlgili Mağduriyetim!
Binance Kategorileri