Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
08 Mayıs 2024 00:05

Binance platformunda kaldıraçlı işlemler ve spot piyasada yaşadığım olumsuz bir deneyimi paylaşmak istiyorum. Kaldıraçlı işlemde 200 dolarlık bir pozisyon açtım ve 7 dolar zararla kapattım; ancak cüzdanımdan 67 dolar eksilmiş gözüküyor. Bu durumun neden kaynaklandığını anlayamadım. Emir defterindeki hareketlilik de oldukça düşük seviyede. İşlem yaparken karşılaştığım bu sorunları ve yaşadığım mağduriyeti, işlem öncesi ve sonrası hesap durumumu, işlem detaylarımı ve sonrasındaki emir defteri durumunu içeren resimlerle belgelemek istiyorum. Bu tecrübemden sonra, platforma olan güvenim sarsıldı ve artık eskisi gibi rahatlıkla işlem yapamıyorum.

profile profile
08 Mayıs 2024 00:35 (Şikayetten 30 dakika sonra)
31 Mayıs 2024 16:16

Merhaba Savaş bey, Bu konu hakkında canlı destek üzerinden teyit almak istiyoruz, dilerseniz iletişimimize açık olan canlı destek penceresinden devam edebiliriz. Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? Gi www.binance.com/tr/chat

Özgür
Özgür

Ekstra bakiyenizin eksilmesi şundan da olabilir gün içerisinde bir çok kez işlem açıyorsanız long ve short tarafında orada ciddi komisyon kesiliyor örnek verelim 300 USD kar aldınız bir bakmışsınız 250 USD komisyon gitmiş bu durumda hiç işlem açmayın daha karlısınız tek işlem açarsınız stopunuzu temiz bölgeye atarsınız algoritma usul usul gelir iğneyi atar sizi stop eder beklediğiniz yönde hareket gelir bu sefer işleme tekrar girersiniz aynı senaryo tekrarlanır böyle böyle işlem sayınız artar sizden yüksek komisyon keser açtığınız tek işlemi likit etseler daha karlı çıkar insan gün sonunda bir günde 500 USD komisyon verdiğimi biliyorum işlemi bıraksak likit olsak 100 USD gider di :)

Murat
21 Mart 2025 12:23
Binance Kaldıraçlı İşlemlerde Fiyat Farklılıkları
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Mart 2024 10:42