Yusuf
16 Mayıs 2024 11:46

Binance Lite üzerinden yaptığınız kampanyaya katıldım 0.003 BTC olayı için. Çevremdeki herkese yaptırdım ama %99.71 tamamladım. Bundan sonra yaptırdığım herkeste risk doğrulama başarısız oldu uyarısı verdi halbuki onlarda herkes gibi yapmışlardı. Anlayacağınız ödülü vermemek üzere yapılan bir kampanya üye sayıları artıyor ama vaat ettiklerini yerine getirmiyor Binance uygulamasına yakışmıyor bilginiz olsun. Risk doğrulamanın neden kabul edilmediğini bildirmenizi istiyorum

16 Mayıs 2024 12:05 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba Yusuf O. Şikayet Var üzerinden bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu konu hakkında canlı destekte açık olan illetişim talebinizden ulaşmaya çalışıyoruz, müsait zamanınızda uygulama üzerinden yanıt veriniz. Gi Binance ekibi

Yusuf
16 Mayıs 2024 15:16

%99.84'e kadar geldim yaklaştıkça daha az ödül ekleniyor bayağı tuzak gibi 25ten fazla insana yaptırdım ama hala bir şey elde edemedim giden zamanıma yazık oldu iyi günler.

Burcu

Merhaba, davet ettiğiniz insanlar 100 dolar değerinde alım yapmış mıydı? Ona rağmen mi olmadı? Eğer ona rağmen olmadıysa ben de hiç denemeyeceğim

05 Mayıs 2024 11:58

Doğukan