Cihan
14 Mayıs 2024 15:54

Binance Pay üzerinden bir arkadaşımdan 30 USDT değerinde bir ödeme aldım. Arkadaşım aynı gün başka bir kişiye daha 30 USDT göndermiş ve onunla bir problem yaşamış. Bu yüzden şikayet talebi oluşturduğunda yanlışlıkla benim hesabım işlem kısıtına maruz kaldı. Bu durumu belirttim ve hemen arkadaşım durumu düzeltmek adına Binance destek ekibiyle görüştü (arkadaşımın konuşmasının Case ID'si #120715257).

Destek ekibinden biri kısıtlamayı kaldırdı, ben de o esnada durumu anlatıyordum. Bir kişi destek hattıma bağlandı ve hesabıma kaldırılmış olan kısıtlamayı, nedenini anlayamadığım bir şekilde tekrar koydu. Hesabıma işlem kısıtı koyulmasının sebebi bahse konu 30 USDT işlemi ile ilgiliydi ki, benimle hiçbir alakası olmadığı kanıtlandı (yukarıdaki Case ID'de belirtildiği üzere).

Ben de durumu onlara ilettim ve benden ne isteniyorsa hepsini gönderdim (Benim konuşma Case ID'm: 120716453). Bu noktada hesabımdaki param hala kısıtlı Tüm mal varlığım Binance üzerinde. Bu yüzden kira ve fatura ödemelerimi karşılayabilmem için hesabıma erişebilmem gerekiyor.

İncelemenin 14 güne kadar sürebileceğini (14 güne kadar demek en uzun 14 gün demektir) belirtildi. 21 gün geçmesine rağmen hiçbir bilgi / aksiyon verilmiyor.

14 Mayıs 2024 16:04 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Binance Hesabımda Haksız Kısıtlama Nedeniyle Büyük Maddi Kayıp Ve Mağduriyet

20 Ekim 2025 19:34
binance-hesabimda-haksiz-kisitlama-nedeniyle-buyuk-maddi-kayip-ve-magduriyet-1.jpg

Binance Hesabımda Keyfi İşlem Askıya Alınması

Mahsum
31 Ocak 2025 01:57
Binance Hesabımda Keyfi İşlem Askıya Alınması

Aydın
11 Ocak 2024 10:58
Binance Paramı Rehin Tutuyor!
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
02 Ocak 2024 10:52