Binance Hesap Bloke Etmesi

31 Mayıs 2023 23:47

Binance yaklaşık 20 gündür hesabı incelemeye aldığını söylüyor. Alım satıma hesabı kapamış. Paramı da çekemiyorum. Beni aşırı mağdur etti. İnceleme süresi 30 gün diyor başka bir şey demiyor. Muhatap yok çözüm yok mağduriyet var. Bu kadar ağır çalışan bir sistem olabilir mi bir de dijitallikten bahsediyorlar. Kendileri bu kadar geri kalmışken.

30 Haziran 2023 18:22

Binance de hesabım bloke edildi yaklaşık 50 gün sonra paramı çekmeme müsaade edildi ama şu an Binance ye girişim engelli alım satım yapmama ve borsaya girmeme izin verilmiyor bu süreli mi bu engelin sebebi nedir inceleme sonucu bana bilgisi verilmedi

16 Haziran 2023 00:26

Emir verilemiyor. Hesabınız alım satım işlemlerine geçici olarak devre dışı bırakıldı mesajı 31 gündür devam etmekte olup büyük bir mağduriyete dönüşmüş olmak ile beraber net bir bilgi alamamaktayım. Sürekli otomatik mesaj ile en koşa sürede ekipler size dönüş yapacak sabırla bekleyin söyleminden başka bir cevap alamamaktayım.

Ek
31 Mayıs 2023 23:47

Bir an önce mağduriyetimin giderilmesi ivedi bir şekilde sorunun halledilmesine talep ediyorum Binance den acil bir şekilde sorunu halledip tarafıma bilgi verilmesini istiyorum. Daha önce de belirttiğim gibi inceleme süresinin bu kadar uzun olması hem kendilerine hem üyelerine büyük mağduriyetler doğurmaktadır

profile profile
01 Haziran 2023 01:50 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın
Ali G. Yaşamış olduğunuz konu için üzgünüz. Hesabınız incelemesi tamamlandıktan sonra bilgilendirileceksiniz, bu konuda en kısa sürede yanıt alabilmeniz için çalışmaktayız. Binance ekibi

06 Haziran 2023 00:07

Hala tatmin edici bir cevap gelmedi sadece üzgünüz diyorlar koskocaman Binance sorunumu çözemiyor

06 Haziran 2023 00:09

Böyle basit bir şeyi dahi çözme kabiliyeti yok

06 Haziran 2023 01:40

Hesabınız hakkında olan inceleme basit bir inceleme değildir, doğru çözümün ulaştırılması için tüm titizliği ile incele sonuçlandığında bilgilendireceğiz.

16 Haziran 2023 01:02
16 Haziran 2023 01:02

16 Haziran 2023 01:05

Değerli kullanıcımız, CS En gerçek bir kişidir, otomatik yanıt verilmemektedir. Bu durumun çözümü için sadece canlı destek üzerinden görüştüğünüz ekip aracılığı ile bilgilendirilebilirsiniz.

30 Haziran 2023 18:54

Sayın Ali G. Varlıklarınızı çekmenize bir engel yoktur. Bugün hesabınıza girmede bir sorun yaşadıysanız ekran görüntüsü paylaşır mısınız ? En kısa sürede varlıklarınızı taşımanıza yardımcı olmak istiyoruz. Binance ekibi

30 Haziran 2023 19:31

Varlıklarımı çektim sıkıntı yok ama Binance ne zaman tekrardan kullana bileceğim

30 Haziran 2023 19:34

Yorumlar (12)

Serhat

Ali bey konu hakkında nasıl bir çözüm yolu izlediniz yardımcı olabilir misiniz

Dilek

Ali bey merhabalar, blokeniz nasıl kalktı detaylı açıklama yapabilir misiniz? Ben de mart ayından beri bloke kalksın diye bekliyorum. Bir sürü kimlik doğrulama belgeleri gönderdim sonuç yok.

Süleyman

Ali bey bizim de aynı sorun var nasıl yol izlemeliyim nasıl açılır

Gözde

Kendiniz yazın isterseniz arada, biz durum ne diye sormak için yazdığımızda öğrendik, henüz mesaj gelmemişti bize. Varlıklarımı da sorunsuz çektim.

Süleyman

TSK paranızı sorunsuz bir şekilde çektiniz mi Binance size mesaj yoluylamı dondu

Gözde

2 ay sonunda Paramı aldım, hesabımı kapattılar nedenini bilmiyorum söylemiyorlar.

Oktay

Sizden belge vvs ıstedılermı benim hesapta bloke oldu

Gözde

Merhaba sizin ne kadar sürdü acaba?

Süleyman

Gözde hanim rahatsız etmek istemezdim ancak hesabiniz tam olarak kaç günde acildi ve hesabiniz acikmiydi al satmi yapiyodunuz bu sure zarfında size sönüş oldu mu TSK

Hesabiniz acildimi

2 aydır güvenlik incelemesinde diyorlar bir şey istedikleri de yok

Oktay

Sizden belge vvs ıstedılermı benim hesapta bloke oldu

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
02 Ocak 2024 10:52