Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 10:52

Binance ıd:101118723 25 Kasım tarihinde hesabım askıya alındı. Nedeni desteklenmeyen hizmetler/borsalar üzerinden yapılan işlemlere dair kullanım koşullarını ihlal ettiğiniz için kısıtlandı gibi bir bildirim alıyorum... Sorunun 30 iş günü içerisinde çözüleceğini söylediler. Ama sürekli süreyi uzatıyorlar... Bu sorunu çözmek nasıl bu kadar zor olabilir ki 30 gün içerisinde çözemediniz. Binance globali gözümüzde fazla büyütüyoruz sanırım... İnsanları neden bu kadar mağdur etmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca desteklenmeyen borsa ise neden desteklenmeyen bir borsadan para kabul ediyorsunuz. Ve bizi bu kadar mağdur ediyorsunuz

03 Ocak 2024 17:59 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Ocak 2024 23:34

Peki bu durum daha ne kadar sürecek 1 ay geçmesine rağmen sorunu çözemediniz. Kaç ay daha beklemem gerekiyor beni daha ne kadar mağdur etmeyi düşünüyorsunuz şu an verdiğiniz cevap tatmin edici değil.

03 Ocak 2024 23:46

Canlı destekte görüştüğünüz ekip bu konu hakkında tek bilgi verebilecek birimdir. 'Gi

04 Ocak 2024 11:53

Destek ekibiniz sürekli farklı tarihler veriyor çokta güvenilir bulmuyorum

12 Şubat 2024 23:34

Tekrar merhabalar Canlı destek iletişimini sonlandırdığınızı görüntülemekteyiz. Durum çözüme ulaşmış mıdır? Gi

Şükrü
Şükrü

Binance globalde likidasyon aldatması Binance'de eğer vadeli işlemlerde işlem açarsanız ve likit olursanız, zararınızın dört katı yani 100 dolar zarar varken 500 dolar zararınız olur. Diyelim ki zararı durdurmak istiyorsunuz, mecburen likit olmamak için 500 dolar bakiyeniz varken 100 dolara zarar durdur koymak zorundasınız. Aksi takdirde daha yüksek bir zarar durdur durumunda likit olursunuz ve tüm bakiyeniz sıfırlanır. Doğru mu, doğru. Peki, diyelim ki böyle aldatıcı kurallar yoktu, işlem açtınız ve zararı durdurmak için 100 dolara koymak zorunda değilsiniz. İşleminiz zarara girdi ama 150 dolar zarar iken geri döndü ve kara geçti. Bu olasılık hep var mı, elbette oluyor, ama bu olasılık mevcut durumda elinizden alınmıştır. Bundan dolayı sürekli ya likit olursunuz, tüm bakiyeyi kaybedersiniz ya da durmadan zarar durdur diyerek zararları sürekli kabul ederek kaybedersiniz. Çünkü size verilen zarar durdur aralığı çok dar ve bu, fiyat aralığında kasıtlı olarak böyle, kaybetmeye mahkum olarak tasarlanmıştır.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 21:24

Aydın
11 Ocak 2024 10:58
Binance Paramı Rehin Tutuyor!
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Binance Ve Garanti Kripto Arasında Kayıp Coinlerime Ulaşamıyorum

Burçak