Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 21:24

10 gün önce aktif olarak 2-3 yıldır al-sat yaptığım Binance Global hesabım neden belirtmeden kilitlendi, para çekme işlemlerim kapatıldı. Uzun zamandır spot'ta tuttuğum koinlerimin yanı sıra boşta bekleyen tutarım da bulunmakta. Herhangi bir apı veya başka bir kurulum yapılmadı. 10 gündür chat'tan birileriyle konuşmaya çalışıyorum ancak 10 gündür "sabırlı olun, inceleme devam ediyor, bir değişiklik olursa size dönüş sağlayacağız" dışında yanıt alamıyorum. İlk gün sürecin 2-3 gün süreceği söylenmişti, şu an 10. Gündeyiz ve hiçbir yanıt yok. Case ıd #117376869 ve #117559444.
Yıllardır TR'de SPK lisanslı finansal piyasalarda çalıştım, yatırımcısını bu kadar mağdur eden bir kurum görmedim.

profile profile
08 Mart 2024 01:35 (Şikayetten 4 saat sonra)
08 Mart 2024 17:04

11 gündür benim için öneminin ne olduğu hakkında hiçbir fikrinizin olmadığı bakiyemi rehin tutuyorsunuz ve karşılığında sabır istiyorsunuz. Zaten bugüne kadar hiçbir bilgi verilmeksizin beklemem sabır değil mi? Sebep belirtmiyorsunuz, zaman vermiyorsunuz. Paramı sokakta kaybetsem nerede olduğu hakkında fikrim olurdu, şu an Binance'te bakiyemin akıbeti ne olacak, ona da siz karar veriyorsunuz. Söyler misiniz ne kadar sabırlı olmam gerekiyor? 2 hafta mı?1 ay mı? 6 ay mı? Twitter'da 6 ay bekleyen var, ben de mi 6 ay bekleyeceğim? Kendinizce hesabımı inceleme fikrine sahipsiniz, peki. Zaman verememek biraz ciddiyetsizlik, mağduriyet yaratmak değil mi bu durumda. Sizde ivedilikle incelemenin tamamlanması ve hesabım açılmasını rica ediyorum.

11 Mart 2024 18:25
13 Mart 2024 10:30

Her kurumda inceleme olabiliyor ama bu denli kimse mağdur edilmiyor‬. 1-2 haftada çözülen sorunlar nasıl sizde bu denli uzun sürüyor? Aylarca bekleyenler var. Bilgi kirliliği beni daha da endişelendiriyor. Sözleşmede yazıyor evet inceleme olabileceği, tamam inceleyin ama koca Binance'in kullanıcısını mağdur edebileceğini nasıl düşünebilirdim ki? Gerekiyorsa kapatın hesabımı bakiyemi verin başka yerde yatırım yapayım. Veya daha fazla bilgi veremiyoruz, sabırlı olun dışında makul bilgi verin lütfen.

04 Nisan 2024 20:02

Tam 7 hafta oldu, hiçbir gerekçe sunmadan hesabım blokeli. Chat'ten onlarca kez iletişime geçmeme rağmen robottan hallice yanıtlar geliyor. Söylenen tek şey "sabırlı olun, inceleme devam ediyor, bilgi veremiyoruz." Neyle suçlandığımı bilmiyorum, ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum. Bir müşterisini bu derece mağdur etmek nasıl bir anlayıştır? Chat'ten iletişime geçin diyorsunuz sürekli ama orada bot ile konuşuyorum. Türkiye'deki borsalarda da benzer sorunlar oluyormuş anladığım kadarıyla ama bir hafta sürmüyor sorunların çözümü. Siz neyi araştırıyorsunuz da 2 aydır çözemediniz. Tamam buradan yanıt vermiyorsunuz telefon ile verin mail atın ama konu ne belirtin de bileyim artık.

09 Nisan 2024 19:25

27 Şubat tarihinden beri hesabım sebepsiz yere askıda bekliyor. İlk günden bugüne kadar sayısız kez chat'ten iletişime geçmeme rağmen en ufak bir bilgi dahil verilmedi. "İnceleme devam ediyor, sabırla bekleyin, sözleşmenizde var, istediğimiz gibi inceleyebileceğimize dair onayınız var" deniyor. Yaklaşık 2 aydır gerekçesiz hesabım inceleme altında. Ödemelerim, sağlığım bozuldu. Bu kadar da mağdur edilmez, ayıptır, yazıktır.

Yorumlar (8)

Cengiz

Aynı durumda binlerce kişi var, Binance bunu bilinçli olarak yapıyor. Hiçbir mantıklı açıklama yapmadan sebepsiz yere insanların mal varlığına el koyuyor. Aylardır hatta yıllardır bekleyenler var ve işin kötüsü yabancı platform olduğu için hiçbir şekilde hesap soramıyorsunuz, tamamen Binance ın inisiyatifine kalmış durumdasınız. Müşteri hizmetleri sizi oyalamaktan başka bir şey yapmıyor. Binance a 1 liranızı bile emanet etmeyin, Binance da duran para sizin değildir!

Sefa

Merhaba hocam benim hesabımda dün para çekme işlemi askıya alındı sizin som durumunuz nedir bana vereceğiniz tavsiye var mıdır

Serdar

Dostum son durum nedir? Benimde bot hesabı olduğundan incelemeye alındığı uyarısı aldım. Bazı abilerim 14 günün sonunda açıldığını söylediler ama tam emin değilim büyük düşüşlerde bot hesabı olanların hesaplarının kapandığına şahit oldum

Orhan

Hesabının durumu düzeldi mi düzelmesi için süreç içerisinde neler yaptın ve ne kadar sürdü bilgi verebilir misin?

Hasan

Kardeşim hayırlı günler aynı dertten müzdaripiz bizde hesap hala askı altında mi? Bunlar yüzünden icralık olmak üzereyiz.

Baran

Bir çok Türk hesabına zorunlu inceleme adı altında bloke koymuşlar, benim hesabımı da kapattılar. Boğa sezonunda bakiyelere el koyuyorlar, bildiğin işgüzarlık bu. Bir daha asla kullanmayacağım. Açıklama da yapmıyorlar, ne için inceleme altında veya ne kadar sürecek bilgilerini paylaşmıyorlar, aynı scriptleri paylaşıp duruyorlar yalnızca.

Rojhat

Durum nedir

Emre

Geçmiş olsun. Sizin hesabınızın akıbeti nedir, açıldı mı?

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
02 Ocak 2024 10:52