Sinan sonuçtan çok memnun

Binance Cüzdanımda Kayıp Anchor Protocol Tokenler

Binance Cüzdanımda Kayıp Anchor Protocol Tokenler
09 Kasım 2024 18:03

Binance web3 cüzdanımda bulunan terra 50.000 adet anchor protocol tokenlerim kayıp ulaşamıyorum. Terra ağı listede askıya alınmış ama başka cüzdana taşımak istiyorum. Ama kayıp yok Binance global destek ekibinin bu konuda bana yardımcı olmasını istiyorum

09 Kasım 2024 20:19 (Şikayetten 2 saat sonra)
09 Kasım 2024 23:37

Maalesef yaptırdığınız işlemde mevcut olan mirror protocol tokenlerde gitti verilen içe aktarma şifrelerinde terra Ağın ait hiçbir şey yoktu işlemin geri dönüşüde yoktu

09 Kasım 2024 23:40

Yani sorun dahada büyük oluyor içe aktarma şifre saygasona girince geri dönüş yok ama maalesef kayıp tokenlerin içe aktarma şifresi de yok

10 Kasım 2024 00:18

Eğer Binance bu tokenleri tekrar listelerse çok büyük davalar bekliyor Binance'yi bütün kayıtlarımı güvence altına aldım Çünkü bu işlemlerden mağdur olan sadece ben değilim birçok kullanıcı var ve bu işlemlerin art niyetli olarak yapıldığını düşünüyorum

10 Kasım 2024 00:26

Konuyu tekrar inceleyebilmemiz için aşağıdaki link üzerinden tekrar canlı destek birimimizle iletişime geçmenizi rica ederiz: https://www.binance.com/en-TR/chat -AA Binance Ekibi

10 Kasım 2024 00:41

Silinmiş cüzdanda konuyu nasıl inceleyeceksiniz txıd adreslerimi verdiğim halde çözüm bulunamadı bana acil kurtarma yaparak tokenlerimi içe aktarma şifresiyle başka bir cüzdana aktarabileceğim söylendi diğer tokeniminde silineceği konusunda uyardığımda onu da aktarabileceğim söylendi ama dönüşü olmayan sayfaya geldiğimde terra ağına ait bir içe aktarma şifresiyle karşılaşamadım böyle bir cüzdan olabilir mi o sayfaya girdinmi dönüşüde yok

10 Kasım 2024 00:48

Bütün bilgilerimi kayıt altına aldım terra ağının olmadığı ve geri dönüşü ol ayan bir yere neden yönlendirilir insan bu işlerde pis kokular geliyor miktarlar şimdi küçük ama 3 ay içinde bunlar servet değerinde olabilir

10 Kasım 2024 00:58
10 Kasım 2024 01:05

Anlatamadım galiba evet kodları aldım ama içlerinde terra ağına ait kodlar yok

10 Kasım 2024 01:37

Kayıt için verilen ağların mirror ve anchor protocol ile hiçbir bağları yok

10 Kasım 2024 03:27

Açık olan canlı destek iletişiminiz üzerinden bu talebinizi iletebilir ve bilgi alabilirsiniz. 'GI🔶 binance.com/en/chat

10 Kasım 2024 23:10

Dünden bu yana açık olan canlı destek iletişiminden yanıt vermediğinizi görüntülüyoruz, müsait zamanınızda eksik olduğunu düşündüğünüz bir soru işareti varsa iletişim üzerinden araştırabiliriz. 'GI🔶 binance.com/en/chat

Binance Web 3 Cüzdanı

Kenan