Binance Adres Doğrulama Problemi

05 Eylül 2024 09:40

Merhaba,

Binance hesabımı 2017-2018 senesinden beri kullanıyorum. Birleşik Arap Emirliklerindeki regülasyon değişikliği sebebiyle Binance benden hesap doğrulama istedi. Ben de hesabımı kontrol ettiğimde ilginç bir şekilde adresim İstanbul, Birleşik Arap Emirlikleri olarak gözüküyordu. (Müşteri hizmetleri bana antivirüs kullanımında bazen böyle olabildiğini söyledi. Bana mantıksız bir açıklama olarak geldi). Dolayısıyla 01.09.2024 tarihinde adres değişikliği yapıp durumu İstanbul, Türkiye olarak düzeltmek istedim. Sistemin sunduğu adres değişikliği seçeneklerinde "internet faturası" seçeneğini seçip örnek faturayı sisteme yükledim. Sistem otomatik olarak 15 dakika içinde doğrulamanın yanıtlanacağını belirtti. Ancak olmadı. Problemler de bundan sonra başladı. Pazartesi günü Binance uygulaması üzerinden müşteri hizmetleri ile canlı görüşmeye başladım. Bugün 05.09.2024 oldu. Bugüne kadar 3'ü Türk, 2'si yabancı 5 müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüştüm. Her seferinde bana yeniden adres doğrulama başlattılar. Teknik ekibin soruna baktığını ilettiler. Bir üst ekibin kontrol ettiğini söylediler. Sürekli bana doğrulama için yeniden dosya yüklettiler. Değişen bir şey yok. Buraya bu şikayeti yazarken hala müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşüyorum. 6. Müşteri hizmetleri temsilcisine yönlendirildim.
Şimdi buraya da Binance yetkilisi bana cevap olarak sizin için inceliyoruz, takip ediyoruz vb. Şeyler yazar. Bu cümleleri diğer temsilciler de defalarca yazdı.
Özetle param Binance cüzdanımda kaldı. Paramı bana geri vermelerini defalarca yazmama rağmen yapamadıklarını belirtiyorlar. Doğrulama olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Doğrulama adı altında günlerdir beni oyalıyorlar. Binance'e güvenim hiç kalmadı. Param da cüzdanda kaldı.

Kerem

Binance Case ıd: #126850999

05 Eylül 2024 11:46 (Şikayetten 2 saat sonra)
Oguz
Oguz
05 Eylül 2024 12:24

Yukarıdaki şikayetimde gayet açık olduğumu düşünüyorum. Önce sistem 15 dakika süreceğini söyledi. Sonra müşteri hizmetleri temsilcisi 24 saat, 48-72 saat dedi. Sürekli inceleme uzuyor. Bu süreç içerisinde 2-3 kez red yapılıp bana tekrar yükleme yaptırıldı. Büyük ihtimal belirtilen süre içerisinde incelenip yanıtlanmış gözükmesi içindir. Az önce Binance uygulaması üzerinden tekrar yanıt aldım. Bu kez incelemenin 12-24 saat aralığından süreceğini belirttiler. Cüzdanımdaki parayı çekemediğim sürece nasıl kendimi güvende hissetmemi düşünüyorsunuz. Doğrulama adı altında 4-5 gündür hesabına para yatıramıyor ve çekemiyorum. Bu işlemleri yapamadıktan sonra ekranda gördüğüm miktarlar basit rakamlardan ibarettir.

06 Eylül 2024 16:09

Semih sonuçtan çok memnun

Binance Hesabıma Erişim Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Semih
05 Haziran 2025 13:53
"Canlı destek çok ilgiliydi adım adim destek oldular. Binance.com'un özellikle Turkiye temsilcileri bu zamana kadar gördüğüm en iyi canlı destek hizmetini veren kurum oldu. Kendilerine buradan teşekkürlerimi iletiyorum"
binance-hesabima-erisim-sorunu-ve-yetersiz-musteri-destegi-2.jpg
binance-hesabima-erisim-sorunu-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Binance İlgisizlik

30 Ocak 2025 20:52
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Binance Ve Garanti Kripto Arasında Kayıp Coinlerime Ulaşamıyorum

Burçak