Ali sonuçtan çok memnun

Binance TR Hesap İnceleme Blokesi

Binance TR Hesap İnceleme Blokesi
29 Temmuz 2024 20:02
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Muhsin bey kriptohukukcu avukatları çözdü sağ olsunlar”

Binance TR hesabımda bulunan USDT bakiyemi transfer etmek istediğimde hesabımın inceleme altında olduğunu ve bu nedenle paramı transfer edemeyeceğim uyarısı alıyorum. Hesabıma birkaç aydır dışarıdan başka bir cüzdandan asla transfer gelmedi, sadece kendi banka hesabımdan tl yatırıp USDT alıp diğer borsalara yolladığım oldu. Madem hesap inceleme altına alındı neden benim içeri para yatırmama müsaade edilip dışarı para çıkarmam engelleniyor. Madem öyle içeri para girmesinin de engellenmesi gerekmiyor mu? Şu an mağdur durumdayım ve içeride bloke edilen para bana acil lazım. Bu hiç adil ve hukuka uygun değil. Acil yardım talep ediyorum

30 Temmuz 2024 02:06

Müşteri destek ekibiyle irtibat kurduğumda her defasında kopyala yapıştır cevaplar almaktan sıkıldım. Özellikle Mert isimli müşteri destek temsilcisi sanki ben hiçbir şey yazmıyormuşum gibi davranıp ısrarla copy paste cevaplar vermekte ısrar ediyor. Binance TR sözleşmesini baştan sona okudum; benim hesabım incelemeye alınmış, para çıkışına bloke konulmuş fakat beni bilgilendiren ne bir mail ne de bir bilgilendirme yok ortada. Ve ben de bunu bilmediğim için hesaba sonradan yolladığım para içeride kaldı. Diyorum ki madem böyle bir süreç var ve para çıkışına bloke konuldu neden bunu bana bildirmiyorsunuz? İçeri para girişine izin verilirken çıkışına izin verilmemesi ve bunun da hiçbir şekilde bildirilmemesi kullanıcıya kurulmuş resmen bir tuzak. Bunu müşteri temsilcisi mert bey'e söylediğimde bana verdiği cevap o halde önce ufak bir miktar hesabınızdan başka yere transfer yapın eğer bloke yoksa hesabınıza para yollayın oldu. Dedim eğer günde 20 kere işlem yapacaksam 20 kere hesabımı denemek zorunda mıyım? Bu sadece bir tavsiye deyiverdi. Sorarım şimdi; biz Binance TR hesabımıza para yollayacağımız zaman Binance TR'nin hesabımıza bloke koyup koymadığını her defasında fee ödeyerek deneme yanılma yöntemi ile mi öğreneceğiz? Peki şimdi içeride staking havuzlarınız var, neye güvenerek burada staking yapacağız? Eğer hesap incelemeye alındı ise ve para çıkışına bloke koyuldu ise mail ile de olsa ''hesabınız sizlerin ve diğer kullanıcıların güvenliği için rutin ya da rutin dışı incelemeye alındı ve para çıkışınıza bloke konuldu, inceleme sonuçlanana kadar fon çıkışı yapamayacağınız için Binance TR cüzdanınıza transfer yapmamanızı tavsiye etmiyoruz'' şeklinde bir bilgilendirme yapılamaz mıydı? Eğer bu yapılımıyorsa o zaman biz Binance TR kullananlar olarak vay halimize. İçeri giren paramızı çıkarıp çıkaramayacağımız tamamen şansa kalmış demektir. O paraya acil ihtiyacınız varsa bir de ayıkla pirincin taşını. Binance TR bu konuda izlediğiniz politika tüm kullanıcılarınızı tedirgin eden bir politika ve asla bir merkezi borsa kurallarına uymuyor. Paramın derhal iadesini talep ediyorum. Eğer diğer mağdurlara verdiğiniz gibi kopyala yapıştır cevap verecekseniz bunu da istemiyorum. Adil yargı önünde hem kişisel mağduriyetimle alakalı hem de sözleşmenize aykırı işlemler yaptığınıza dair genel nitelikte bir dava açacağımı bilmenizi istiyorum

30 Temmuz 2024 10:43 (Şikayetten 14 saat sonra)
30 Temmuz 2024 11:01

Size yazı içeriğimde ''özellikle'' yazmıştım; eğer bana tıpkı diğer kullanıcılara yaptığınız gibi copy paste cevap verecekseniz hiç cevap vermeyin diye belirtmeme rağmen yine bana da copy paste cevap vermeyi tercih etmişsiniz. Aynı şekilde, canlı destekte de copy paste cevaplara devam ediyorsunuz. Şikayetvar üzerinde %100 sorulara cevap verme skalasını bozmamak adına bunu yaptığınız açıkça belli oluyor. Hesabıma bloke koyup bunu bildirmemeniz ve neticesinde bloke sonrası benim bu durumu bilmeden içeri para sokmam ve o paranında içeride blokeli kalması açıkça sözleşme ihlali ve yasal bir dayanak taşımamaktadır. Kullanıcılarınıza bu şekilde ''tuzak'' bir yaklaşımda bulunmanız, sizlerin kullanıcı dostu bir borsa olmak yerine fon ve para öncelikli aynı zamanda iyi niyet kavramlarının çokta ötesinde bir borsa olduğunuzun göstergesi. Tekrar ediyorum; bir hesaba bloke konulması gayet normal bir durum fakat bloke sonrası kullanıcıların bilgilendirilmesi ve içeri tekrar fon sokulup kullanıcıların daha fazla mağdur edilmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Bunun hem yasal dayanağı ve sözleşmesel bir bağlayıcılığı olmamakla beraber kullanıcı haklarını gasptan başka bir izahatı yoktur. Bloke sonrası bilgilendirme sorumluluğunun yerine getirilmemesi kaynaklı içeri yolladığım fonun tekrar tarafıma ivedilikle iade edilmesini istiyorum. Aksi halde yerel ve uluslararası yargı yerlerinde hem kişisel hem de sözleşme şartlarına uymamakla hak ihlali yapan borsanızı dava konusunu yapacağımı tarafınıza hem buradan hem canlı destek ekranından bildirdiğimi yineliyorum.

06 Ağustos 2024 18:15

Yaklaşık 1 hafta süren mağduriyetim sona erdi ve dün hesap blokem kaldırıldı. Bu süreçte fonlarımın iadesi ve blokenin kaldırılmasında bana yardımcı olan kriptohukukcu avukatlarına teşekkür ederim

08 Ağustos 2024 16:20

Muhsin bey kriptohukukcu avukatları çözdü sağ olsunlar

Servet

İyi günler Ali bey kriptohukukcu derken iletişim bilgisi varsa iletebilir misiniz size zahmet bende 2 aydır mağdurum büyük bir miktar ile

Servet

Çok dua ederim size bende Kapalıçarşı'da esnafım resmen benim itirabırımı bitirdiler esnaflığımdan oldum 2 aydır eşimden boşanacak duruma kadar geldim

Muhsin
Muhsin

Merhaba aynı sorun benim de başıma geldi. Nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim

16 Mayıs 2025 17:57
Binance TR Hesabımda 5 Aydır Devam Eden Para Blokesi Ve Destek Sorunu