Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Binance TR Hesabımın Boşaltılması

26 Mayıs 2023 22:52

Binance'deki hesabım boşaltıldı ve Binance hiçbir şekilde sorumluluk almıyor. Yıllardır çocuklarım için kenara koyduğum birikim saniyeler içinde yok oldu. Hesabım boşaltılmış ve başka bir şey demiyorlar. Telefonunuzun güvenliğini siz sağlamalısınız diyerek resmen çocuk avutuyorlar. Sadece siz değil, küresel bir ağ birçok hesaba girmiş diyorlar. Böyle bir savunma olabilir mi? Hiçbir güvenilirliği yok ve ilgilenen kimse yok. Her türlü hukuki yola başvuracağım. Çocuklarımın hakkını size yedirtmeyeceğim.

29 Mayıs 2023 09:41

Binance cüzdanım üçüncü şahıslar tarafından boşaltıldı yarım saat içinde. Binance hiçbir şekilde ne sorumluluk alıyor ne de zarar tanzimi yapıyor. Diğer borsalarda coinbase gibi bu gibi destekler varken Binance sizin hatanız deyip başından atıyor. Bu durumda acaba iş birliği içinde mi çalışıyorlar sorusunu akıllara getiriyor. Zararım Binance için küçük ama benim için büyük bir meblağ. 120 bin koymuştum zaten zarardaydım kalan 50 bin tl de uçtu gitti. Resmen üstüne bir bardak su için diyorlar. Ödemem gereken borçlarım var bu belaya bulaşmamın tek sebebi budur. Kısa yoldan zengin olma hayallerim olsa kumar gibi oynar dururdum. Hesabımı incelerseniz durumu fark edersiniz. 1.5 yıldır açık olan hesabımda al sat bile yapmadım. XRP almıştım en azından aldığım paraya gelse de satsam diyordum. O da olmadı. Çocuklarımın hakkını yiyorsunuz. Lütfen yardımcı olun. Güvenlik açığınızdan kaynaklı zararları kullanıcılarınıza mal edemezsiniz. Hep aynı şekilde dolandırılan bir sürü insan var. Kesinlikle güvenip paranızı bunlara emanet etmeyin. Benim başıma gelmez demeyin. Çünkü muhatabınız yok. Bir sesli yanıt sistemi bile yok. Yazışarak çözmeye çalışıyorsunuz zaten o sürede çoktan soyulmuş oluyorsunuz. Ben yandım siz yanmayın çıkın bu tuzaktan. Savcılığa falan gidin şikayetçi olun diyorlar. Savcılığa da gittik bir şey çıkacağını sanmıyorum çünkü onlar da hiç ümit verici konuşmuyorlar. Bu işle ilgilenen düzgün avukat bile yok. Birikim için kenara koyduğum bir para olsa yine üzülmem borçlarım var ve kim olduğunu bilmediğim insanların keyifle kullandığı paranın borcunu ben çocuklarımdan keserek ödeyeceğim. Kesinlikle güvenmeyin bir an önce çıkın siz de mağdur olmayın. Daha güvenilir arkanızda desteği olan kurumlarla çalışın.

01 Haziran 2023 00:52 (Şikayetten 5 gün sonra)
01 Haziran 2023 17:43

Mail adresinin Binance'ye ait olmadığını ve Binance tarafından SMS ya da arama gerçekleştirilmediğini dolandırılana dek bilmiyorduk. Bununla ilgili herhangi bir uyarı yer almıyor uygulamamızda. Binance destekle görüştük hiçbir çözüm bulmuyor ve güvenlik açığı olduğunu kabul etmiyorlar. Savcılığa ve kolluk kuvvetlerine başvurmamızı söylüyorlar. Baş vurduk ma bundan bir şey çıkmayacağını sizde bizde çok iyi biliyoruz. Kredi kartı dolandırıcılığında banka şüpheli işlemi provizyonda bekletiyor. Sizde defalarca aynı şekilde insanlar mağdur edilmiş olmasına rağmen halen daha buna göz yumuyorsunuz. Instagram'da Binance resmi sitesi gibi kampanya yapan dolandicilara izin veriyorsunuz şikayetçi olmuyorsunuz. Ben nereden bileceğim resmi olup olmadığını. Coinler çıkmaya başlamışken soygunların çok olması bu işte bir ortaklık mı var sorusunu akla getiriyor. Biz mağdur olduk diğer insanlar olmasın kesinlikle paranızı çekin hiçbir güvenlik otoritesi yok. Zararınız kimsenin umurumda değil. Coinbase yönelin en azından zarar tanzimi var. İnşallah yargı tecelli eder ve siz de payınıza düşen cezayı ödersiniz.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
19 Nisan 2024 15:08