Zekeriya sonuçtan çok memnun

Binance TR E Posta Adres Değişimi

Binance TR E Posta Adres Değişimi
31 Mayıs 2024 21:49

E-posta değişimi sebebiyle Binance TR hesabıma giriş yapamıyorum. E-posta değişim formunu eksiksiz olarak doldurdum, ancak aradan 5 gün geçmesine rağmen e-posta adresim güncellenmediği için kod alamıyorum. Bu sebepten para çekimi de yapamıyorum. Bu konunun acil olarak çözülmesi gerekiyor. Bu konuda acil bir şekilde geri dönüş yapılmasını istiyorum.

29 Haziran 2024 19:38

Yaklaşık 4 aydır kullanmış olduğum hesabımdan bir türlü çekim yapamıyorum canlı destekten yardım istiyorum ama sürekli şifre değişikliği form doldurma 24 saat kod bekleme bana söylenen her şeyi eksiksiz yapmama rağmen bir türlü çözüme ulaşamadım defalarca şikayet yazmama rağmen hala sorunum çözülmedi acil diyorum yine de hiçbir şey yapılmıyor sisteminiz tamamen güvensiz asla kimseye tavsiye etmiyorum yatırım yapılmaz tavsiye etmiyorum kendi paramın dilencisi oldum paramı kurtaramıyorum bu sistemden Binance yöneticileri lütfen artık yeter yardımcı olun

01 Haziran 2024 11:06 (Şikayetten 13 saat sonra)
01 Haziran 2024 12:29

İlginize çok teşekkür ederim

08 Haziran 2024 19:04

Sorun çözüldü zannedip teşekkür ettim. Ama sorun tam bir aydır devam ediyor. Dediklerinizi eksiksiz yaptık. Şu an hiçbir eksiğimiz yok siz öyle söylediniz. 3/5 gün bekleyin dediniz ve tam bir aydır oyalıyorsunuz. Artık sinir sistemimiz kalmadı. Ne transfer işlemi yapabiliyorum ne de çekim işlemi yapamıyorum. Ne yapacağım artık acil çözün sorunumu.

10 Haziran 2024 20:20
14 Haziran 2024 14:34

Hesabıma bilgilerimi eksiksiz girdiğim halde hesabım kitlendi 50 gündür çekim işlemi yapamıyorum bu sorunun artık çözülmesini istiyorum acil olarak

22 Haziran 2024 00:21

Yaklaşık olarak 3 aydır çekim işlemi yapamıyorum denilen her işlemi eksiksiz olarak yaptım acil olarak sorunun giderilmesini istiyorum mağdur durumdayım

25 Haziran 2024 14:56

Aylardır şifre değişimi yapmama rağmen çekim işlemi yapamıyorum mağdur durumdayım acil olarak sorunumun çözülmesini istiyorum çok zor durumdayım

25 Haziran 2024 15:02
30 Haziran 2024 15:19

E-posta Adresi Güncelleme Talebime Dönüş Yapılmıyor

28 Eylül 2025 15:22
Savaş sonuçtan çok memnun

10 Mart 2024 14:15
"Müşteri temsilcisi sorunumu sabırla dinleyip çözüme ulaştırdı. Teşekkürler..."
Binance TR E Posta Kodu Alamıyorum

18 Temmuz 2025 01:31