Kadir sonuçtan çok memnun

Bilsemzeka.com Yüzünden Sınavı Kaçırdık

Bilsemzeka.com Yüzünden Sınavı Kaçırdık
25 Haziran 2024 16:47

2. Sınava hak kazanmış öğrencimiz güzel sanatlar sınavına girmek üzereyken bayram sebebiyle ertelenmiştir diye mesaj attılar, halbuki her il için geçerli değilmiş. Bu kadar önemli bilgiyi bizimle paylaşmadılar. Bilsem zeka' nın yanlış bilgi mesajından dolayı çocuğumuz sınava giremedi ve hakkı elinden alındı.

Bize gönderdikleri mesaj resmi aynen aşağıda eklenmiştir bakabilirsiniz. Bu duruma çözüm bulmak için aradığımızda sizinle hiçbir şekilde muhatap olmuyorlar. Telefonlara bakmıyor ve geri dönmüyorlar, kaçıyorlar.

Uzaktan eğitimleri yok, hem kayıtlı videolardan canlı ders göstermelik, soru dahi soramıyor çocuk. Birebir ders zaten yok ama öyle reklam yapıyorlar. Bilsem zeka yüzünden çocuğumuz sınava giremedi. Mahkemeye de vereceğim.

16 Haziran 2025 13:48 (Şikayetten 11 ay sonra)
Kadir
Kadir
16 Haziran 2025 14:24

Müşterilerle ancak sadece kayıt zamanında iletişim kurabiliyorsunuz bir sıkıntımız olduğunda size ulaşamıyoruz biz o zaman da aradığımızda sizi hiçbiriniz Telefonlarımıza bakmadınız duyurularınızı yanlış yaptınız Evet canlı dersleriniz var Ona itirazınız yok zaten yukarıda da belirttim ama göstermelik ya da yeterli değil ya da yeterli fakat bir öğrenci bir soru soramıyor birebir ders yok anladığımı anlamadığımı öğrenci bu umurunuzda değil sadece siz gerekli eğitimleri verdik mi Biz ona bakarız diyorsunuz

Bilsem
Bilsem

Velilerimize duyurularımızı MEB in yaptığı açıklamalara istinaden tüm velilerimizi bilgilendirmek adına sosyal medya hesaplarımızdan yapıyoruz. Duyurularımızı yaparken de mutlaka okul ve İL/İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinden herhangi bir değişiklik var ise teyit etmelerini istiyoruz. Biz (bilsem zeka) özel bir eğitim kurumuyuz. MEB’in kendi yaptığı değişiklikten ve bizim uyarmamıza rağmen velimizin kendi sorumluluğunda olan bir durumu bizim yüzümüzden yaşanmış gibi algı yaratmış olmaları bizi üzer. Öğrencimiz için çok üzgünüz ancak veli olarak titizlikle takip edilmesi ve önemsenmesi gereken özel bir durum bu. Buradan arka arkaya yapmış olduğumuz her 2 paylaşım gönderisini de paylaşıyoruz. Velimiz eksik paylaşmış.

24 Haziran 2024 22:17
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Bilsemzeka.com Uygulaması Müzik Mülakatı Sorunu

11 Nisan 2025 22:58