Big Chefs Hilltown AVM'deki Vicdanlara Sesleniş :) ) ) )

Songül
05 Mayıs 2024 19:09
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine geri döndüler. İlgili şubelerine gerekli uyarıları yapacaklarını bildirdiler. İlgilerine teşekkür ederim.”

Bugün Hilltown AVM'deki Big Chefs'te serpme kahvaltı söyledik. Başka bir masanın yemeğini getirmişler (yumurta ve sosis) bizim zannedip yedik. Sonra yanlış olmuş deyip serpme kahvaltıyı getirdiler. Hesaba diğer yiyeceği de eklemişler. Ve isletmeci gelip bize "arkadaşlar hata yapmış ama o yiyecekleri garsonlardan tahsil edeceğiz ya da isterseniz siz ödeyin, vicdanınıza bırakıyoruz" gibi saçma bir tavırla bize vicdan yaptırmaya çalıştılar. Koca Big Chefs iki yumurta iki sosisin bıdı bıdı sını yapacak kadar düşmüş olabilir mi gerçekten? Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir yer oldu. Yaklaşım kotu

06 Mayıs 2024 10:43 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

Songül
12 Mayıs 2024 21:40

15 Temmuz 2023 17:36

24 Haziran 2024 15:12
Vialand AVM Big Chefs Kahvaltı Mağduriyeti
Rojda sonuçtan hiç memnun değil

Serpme Kahvaltı Fiyatı Ve Ekstra Ücretler Nedeniyle Haksız Ödeme

25 Eylül 17:43
Ragıp sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 21:09

Konya Enn Tepe AVM BigChefs Garsonları Çok Umursamaz