07 Haziran 2024 15:05

Bianca Stella Su Bazlı Saf Akrilik Boya adlı bu boyadan toplam 12 kg aldım ve 4 adet ısıcam aldım. Banyo ve tuvaleti komple zımparaladım ve bu boya ile boyadım. 3 gün bekledikten sonra ısıcam sürdüm. Başlarda güzel görünmesine rağmen boya, ilk sürtünmede kağıt bant gibi sökülüyor veya çiziliyor. Banyo zeminlerinde derzleri değiştirmeme rağmen çatlaklar oldu. Boyayı kazıyıp 3 kg daha aldım ve boya sökücü ile tekrar kazıyıp boyadım. Çizikler oldu. Yine sökülüyor. Fabrikayı aradım, onlar da bir usta yönlendirdiler, o bir şeyler anlattı. Değişen bir şey yok. Yanıltıldık, reklamlar gibi değil, mağdurum. Boş yere o kadar para verdim! 22.000 TL civarı bir para harcadım boya, fırça ve ısıcam için.

11 Haziran 2024 16:09

Arkadaşlar bu ürün banyoda sıcak su altındaki soyulmaktadır. Bianca yetkilileri 7 Haziran Cuma aradılar ve Fotoğrafları göndermemi ve piyasada biancanın sahte ürünleri olduğunu söylediler. Ürünlere ait Faturaları talep ettiler. Bende nalburların yazarkasa fişi verdiğini ve ürün açıklaması olmadığını söyledim. Size dönüş yapacağız dediler ve 11.06.2024 Salı günü yani Bugün saat 10.08 gibi aradılar yetişemedim. 2 defa tekrar aramamam rağmen ulaşamadım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

14 Haziran 2024 13:52

Firmaya kredi kartı ekstreleri WhatsApp aracılığı ile iletildi. Dönüş bekliyorum.

22 Haziran 2024 16:30 (Şikayetten 15 gün sonra)
25 Haziran 2024 11:37

Teknik ekipten kimse bana ulaşmadı. İletişime geçen arkadaş fatura sordu. Bende boyayı nalburdan aldığımı söyledim. Fiş ile aldığımı kredi kartından çekim olduğunu firmaya kredi kartı ekstrelerimi gönderdim. Fatura olmadığı için teyit edemiyoruz dediler. Boya kutusunun fotoğrafını istediler gönderdim. Boyanan alanı istediler bir kısmını gönderdim. Boyamızı taklitleri var dediler piyasada, teknik ekip gelsin incelesin, eğer boya sizin değilse şikayetimi silip özür yazısı yazacağım dedim. Bekliyorum

Alper sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 12:20
Bianca Boya Banyo Duvarında Soyulma Ve Kavlama Sorunu
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 17:01