14 Nisan 2024 14:04

Bianca boyayı, web sitesinde yazan adımları birebir uygulayarak banyo fayanslarına üç kat sürdüm. Hatta bir hafta boyunca banyoyu kullanamadık. Aradan çok zaman geçmemesine rağmen boya sürekli soyuldu. Fayansları değiştirecektik ancak boyanın kalitesine güvenerek bu karardan vazgeçtik. Ancak şimdi fayans fiyatları ve usta fiyatları arttı. Bu boya yüzünden üç kat zarar ettik. Aynı zamanda mutfak tezgah arasına da uyguladık ve yine aynı şekilde soyulmalar, hatta sararmalar oldu. Görselleri de paylaşacağım, lütfen bakınız!

14 Nisan 2024 17:30

Bana geri dönüş yapıldı. Tadilat için daha önce yarım litre gönderilmişti fakat sonradan farklı yerlerde soyulduğu için mağduriyetim giderilmiş olmadı.

22 Nisan 2024 19:08 (Şikayetten 8 gün sonra)

Gülçin
Gülçin

Sitesinden aldığım isimlerle, firma önermiş bu isimleri, onlara boyattım, kendim de boyamadım. Daha önce de sorun yaşadım, sorun yaşanmamı şikayet açtım. Sonra kadın geldi, düzeltti güya. Ama her yerde atıklar var. Korkuyorum, elimi sürmeye korkuyorum, alıp başına gidecek diyerek. Yani bunu ben kendim de boyamadım, profesyonelleri gelip boyadı. Sürekli atıyor, her yere atıyor. Yani elimi dokunsam sürtsem gidecek diye korkuyorum yani. Verdiğin paraya mı yanarsın, çektiğin eziyete mi yanarsın, çektiğin strese mi yanarsın? Şurayı hiç kullanmıyorum, bakın burada bile atmış yani. Bırakın ben yalnız yaşayan ve çalışan bir insanım yani. Yemek yapan bir tip de değilim. Buna istinaden bu kadar, bu kadar yer atmış yani. Bir de normal bir ev hanımının ve ailenin kullandığını düşünemiyorum yani. Acil çözüm yapılmasını istiyorum.

Bianca Boya Pişmanlıktır Zararımız 3 Katına Çıktı

Halime sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 14:30

15 Ekim 2023 07:46
Bianca Boya Stealla İle Yaşadığım Sorun
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Bedirhan
06 Aralık 2024 02:46