Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Pişmanlıktır

23 Nisan 2024 16:46

İstanbul'da son durakta bulunan karakolun yanındaki B***** S***** bayisinden beyaz renkli bir set boya ve özel vernik satın aldım. Mermeri boyamaya bir hafta öncesinden başladım. Öncelikle kimyasal yüzey temizleyici ve yağ sökücülerle temizleyip güzelce duruladım. Daha sonra zımpara işlemi yaptım, evye ve ocağı bile söktüm. Zımpara sonrası tozları aldıktan sonra tinerle tekrar yıkadım ve duruladım. Hayatımda ilk defa boya yapmıyorum. Tinerden sonra bir gün bekleyip mutfağı havalandırdım. Daha sonra su ve süngerle fırçalayarak yıkadım ve mat bir yüzey elde ettim. İnternet videolarındaki ürünlere bakarken, başka bir marka almayı düşünürken, gittiğim bayi bana bu ürünü önerdi. Diğerini adeta çöp olarak nitelendirdi. İş yeri sahibi olan İ****'a güvenerek aldığım ürünü eve götürüp hava almasını sağladıktan sonra yüzeyi sildim ve 4-5 saat sonra uygulamaya geçtim. Ürünün ilk katını ince bir şekilde attım ve gece ikinci katı atmaya gittiğimde herhangi bir sorun görünmüyordu. İkinci katı atarken, boya bitmişti. Ertesi akşam tekrar kontrol ettiğimde, boya elimi sürdüğümde pul pul kalkmaya başlamıştı. Bu durum üzerine aynı bayiye giderek şikayetimi bildirdim. Bayi, S*****'yı aradı ve S***** çalışanı sorunu başka birine aktardı. Bu sırada 'Sizi neden bize yönlendirdiler?' diyerek laf soktular. Boyanın bozuk olamayacağını, boyayı test etmek için tonajlı alım yapılması gerektiğini, bir iki kilogram boyayla bu işlemlerin yapılamayacağını ve yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Ben de mecburen eski yüzeyin pul pul kalktığı için sıfırdan zımpara yaparak kalkan yerleri düzeltmek için tam iki haftamı harcadım. Görselleri ve videoları yetkililere iletmeme rağmen kimse ilgilenmedi. Her yerde reklam yapan firma olmasına rağmen, ürünleri sadece satana kadar ilgi gösteriyorlar; satıldıktan sonra en ufak bir destek bile söz konusu değil.

15 Mayıs 2024 17:21

Şikayet yazdıktan sonra fabrikadan hemen aradılar. Mağduriyetimi gidereceklerini ve olumlu dönüş yapmam halinde ürünleri göndereceklerini söylediler. Güvenerek düzeltme yaptım ve bunun üzerine ürünleri hemen kargoya verdiklerini belirttiler. Ben iki adet 1 litrelik boya ve bir tane büyük boy sıvı cam kullanmıştım. Onlara, boya iki adet değil, düzeltmek için bir adet boya ve bir adet sıvı cam göndermelerini söyledim. 'Tamam' dediler ve gönderdiklerini ifade ettiler. Bu konuşma 23.04.2024 tarihinde gerçekleşti ancak ürünleri göndermediler. En sonunda zorladığımda, 23 Nisan'da kargoladık dedikleri ürünü 09.05.2024 tarihinde kargoladılar. Kargo geldiğinde ise içinde sadece sıvı cam vardı. Mutfak tezgahını boyadığım için bu süre zarfında mutfaksız kaldım ve sadece sıvı cam geldiği için ihtiyacım olmadığını belirterek geri iade ettim. Firma üzerine şikayetimi yeniden düzenleyerek tekrar açtım. Şikayet.com yetkilileri ise farklı bilgiler vererek kargonun kendilerine ulaşmadığını iddia ettiler. Ürünü kargoladıktan sonra 10.05.2024 tarihinde kargo bilgilerini gerekli firmaya göndermeme rağmen, beni haksız gösterme çabaları devam etti. Tek bildiğim, reklamı çok yapılan ürünlere güvenmek yerine, kendini bu konuda kanıtlamış ve bilinen ürünleri tercih etmek gerektiğidir. Daha önce evimi boyatırken böyle bir sorunla karşılaşmış ve firmayı aradığımda, sorunu anında çözmüşlerdi. Ancak bu firma, her şeyin üstünü örtmeye çalışarak, sanki sadaka verir gibi bir kutu gönderip 'sus' demeye çalışıyor. Saygılarımla, Bianca Stella. Pişmanlık, bu üründür.

10 Mayıs 2024 14:03

İstanbul'da son durakta bulunan karakolun yanındaki b***** s***** bayisinden beyaz renkli bir set boya ve özel vernik satın aldım. Mermeri boyamaya bir hafta öncesinden başladım. Öncelikle kimyasal yüzey temizleyici ve yağ sökücüleri temizleyip güzelce duruladım. Daha sonra zımpara işlemi yaptım, evye ve ocağı bile söktüm. Zımpara sonrası tozları aldıktan sonra tinerle tekrar yıkadım ve duruladım. Hayatımda ilk defa boya yapmıyorum. Tinerden sonra bir gün bekleyip mutfağı havalandırdım. Daha sonra su ve süngerle fırçalayarak yıkadım ve mat bir yüzey elde ettim. İnternet videolarındaki ürünlere bakarken, başka bir marka almayı düşünürken, gittiğim bayi bana bu ürünü önerdi. Diğerini adeta çöp olarak nitelendirdi. İş yeri sahibi olan İ****'a güvenerek aldığım ürünü eve götürüp hava almasını sağladıktan sonra yüzeyi sildim ve 4-5 saat sonra uygulamaya geçtim. Ürünün ilk katını ince bir şekilde attım ve gece ikinci katı atmaya gittiğimde herhangi bir sorun görünmüyordu. İkinci katı atarken, boya bitmişti. Ertesi akşam tekrar kontrol ettiğimde, boya elimi sürdüğümde pul pul kalkmaya başlamıştı. Bu durum üzerine aynı bayiye giderek şikayetimi bildirdim. Bayi, s*****'yı aradı ve s***** çalışanı sorunu başka birine aktardı. Bu sırada 'Sizi neden bize yönlendirdiler? ' diyerek laf soktular. Boyanın bozuk olamayacağını, boyayı test etmek için tonajlı alım yapılması gerektiğini, bir iki kilogram boyayla bu işlemlerin yapılamayacağını ve yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Ben de mecburen eski yüzeyin pul pul kalktığı için sıfırdan zımpara yaparak kalkan yerleri düzeltmek için tam iki haftamı harcadım. Görselleri ve videoları yetkililere iletmeme rağmen kimse ilgilenmedi. Her yerde reklam yapan firma olmasına rağmen, ürünleri sadece satana kadar ilgi gösteriyorlar; satıldıktan sonra en ufak bir destek bile söz konusu değil.

23 Nisan 2024 17:34

Biancanın satış ve teknik ekibinin yapamadığı nezaketi fabrikadan arayan beyefendi gösterdi keşke bu beyefendi gibi satış elemanları ve teknik destekleride feyz alsa bu olay buralara düşmezdi Bianca boyaya teşekkürler

16 Mayıs 2024 12:06 (Şikayetten 22 gün sonra)
16 Mayıs 2024 12:12

Burda da aynı şekilde uygulama konusunda her türlü inceliği yaptık ve gerekli her şeyi burda ki sorun boya tutuculuğun dan dolayı boyanın kuruduktan sonra pullanması ve sıvıca mı doktuk tek sonra kabarıp köpüklenmesi bunu herkes bilirki bu boya ile ilgiliydi aksi takdirde boya sağlam olsaydı sıvıcam dada bu tarz köpüklenme yapmazdı bunları size WhatsApp dan attım buna rağmen bu şekilde cevap vermenizde firmanın çalışanlarının yeterlilikten uzak olduğu ve gerekli bilgeye sahip olmayan çalışanlarının olduğunu açıkça göstermektedir bunu gören kullanıcıların bu durumu yaşamamaları için çalışanların daha kalifiye elemanlardan oluşması aksi takdirde müşteri mağduriyetlerinin devam ederek firmanın CV sinde kötü bir iz bırakmaya devam eder

16 Mayıs 2024 14:11

Merhaba, Tarafınıza gerekli açıklama yapılmıştır. Tüm sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim: 0212 858 16 00 / [email protected] Sağlıklı günler dileriz

17 Mayıs 2024 11:06

Burda hala yalan söylüyorsunuz tarafıma hiçbir açıklama yapılmadı işiniz gücünüz manipülasyon burda sadece üstünü kapatıp olayları erteliyorsunuz tekrardan söylüyorum bu kadar amatör bir firma reklama yaptıkları yatırımla insanların umut ve zamanlarını çalıyorlar

17 Mayıs 2024 11:14
20 Mayıs 2024 00:42

kargo

Furkan
Furkan

Bende biancanın WhatsApp kısmından bilgi almak için yazdım adam akıllı cevap vermiyorlar. Bir de satış sonrası yardim ederiz gibi konuşuyorlar. Ben ne alacağıma karar vermeye çalışıyorum zaten diyorum bekle bekle cevap yok. Böyle komik bir kurum.

Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 11:45
Bianca Boya S***** B***** Kalitesiz Ve İlgisiz Hizmet
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Boyada Renk Tutmadı Mağduriyetim Giderilmiyor

05 Mayıs 2025 13:22