Havva sonuçtan hiç memnun değil

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Yanlış Teşhis Yanlış İlaç

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Yanlış Teşhis Yanlış İlaç
26 Aralık 2023 17:59

Bezm-i Alem Üniversitesi Dermatoloji Bölümü'nde D**** D*****'a gittim. Böcek ısırması denildi, antibiyotikli ve kortizonlu krem verildi. Kullanmaya başladım ancak sonuç alamadım. Durum daha da belirginleşip su topladı ve bunun üzerine başka bir doktora gittim. Zona teşhisi konuldu. Bu kadar sorumsuzluk olamaz. Ödediğim ücretin iadesini istiyorum.

26 Aralık 2023 18:04

22 Aralık Bezmialem Üniversitesi dermatoloji bölümün de ki Didem dizman a gittim çocuğumun göğsünde kızarıklıklar vardı kısım kısım böcek ısırığı denildi antibiyotikli ve kortizonlu krem verildi sürdükten sonra kızarmaya belirginleşmeye başladı bir sonra ki günler böyle devam edip göz göz su topladı ve ardından başka hastaneye gittik zona denildi böyle yanlış tedaviler olmamalı stajyerlere yanlış bilgiler verilmemeli ücretimi talep ediyorum

Ek
26 Aralık 2023 18:03

Ek
Havva
Havva
27 Aralık 2023 15:03

Didem dizman olacak doktor ismi

29 Aralık 2023 13:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Kısa Muayene Ve Yetersiz İlgiye Rağmen Yüksek Ücret Ödedim

08 Ağustos 2025 17:37
Kısa Muayene Ve Yetersiz İlgiye Rağmen Yüksek Ücret Ödedim

Bezmialem Hastanesi'nde Yetersiz İlgili Ve Yanlış Tedavi Deneyimi

20 Haziran 2025 00:02
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 01:19

12 Şubat 2024 11:32