Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Bezmialem Dragos Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Şikayet

22 Ağustos 2023 00:40

Bezmialem Dragos hastanesinde 2 yıl önce venöz yetmezliğinden Kalp damar cerrahinde Balon tedavisi oldum, stentler takıldı, 2 yıl boyunca düzenli kontrole gittim ve stentlerin tıkandığı ve kaydığı bilgisi verildi. Bilinçsiz ve deneyimsiz doktorlar yüzünden takılan stentler kaydı ve tıkandı. Gerçekten mağdur oldu ve sağlığımdan oldun.

02 Eylül 2023 09:07

Dragos Bezmialem Hastanesi Kalp Damar cerrahisinde çalışan Doç. Dr. Emre Selçuk adlı doktor 2 sene önce venöz yetmezliği tanısından balon tedavisi oldum, sık sık kontrole gitmeme rağmen taktığı stentler tıkandı ve damardan kaymış, stentlerin damara uyumluluğu ya da takılan stentlerin damara düzgün sabitlenmemesi ya da farklı nedenlerden hayatım altüst oldu. Sıf para ve bilinçsiz bir şekilde stentler takması insan hayatını dönüşü olmayan bir yola sokuyor. Benim hayatımı mahvetti. Başka hasta hayatı ile oynamasın... Başından salıyor ilgilenmiyor anlayacağınız yoksa 2 sene de damarların tıkındığını ya da kan akışı azaldığını anlardı.

02 Eylül 2023 09:06

30 Ağustos 2023 18:04

Bezmialem Dragos Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde Venöz yetmezliğinden 2 yıl önce balon tedavisi oldum, 21.07.2023 tarihinde muayeneye geldiğimde stentlerin tıkandığını ve tekrar balon tedavisi olman gerektiğini ve açılıp açılamayacağının garantisi olmadığını yaklaşık ameliyat maliyeti 100 bin tl olacağını Kalp damar cerrahi söyledi. Tekrar başka hastanede operasyon geçirdim ve başarısız geçti anladıkki damara küçük ve damara tutturulmamış stent yüzünden hayatım altüst oldu. Hastane hastane tedavimi arıyorum. Yanlış ve deneyimsiz doktorlar yüzünden sağlığımdan oldum.

22 Ağustos 2023 11:22 (Şikayetten 10 saat sonra)
Uğur
Uğur
22 Ağustos 2023 15:51

Merhabalar cevapladığınız herhangi bir bir dönüş ya da davet yoktur.

Alperen
Alperen

Allah şifa versin ya doktorunuz kim söyleyinde uzak duralım lütfen. Allah sizlere şifalar versin.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Hizmet Eksikliği

11 Temmuz 2024 17:58
Onur sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 02:49