Beyoğlu Çikolatası'nda Beklenmedik Hata

Beyoğlu Çikolatası'nda Beklenmedik Hata
13 Aralık 2024 14:12328
Kübranur'un Teşekkür Mesajı
Ürünle ilgili yaşadığım probleme kayıtsız kalmadığı için Beyoğlu Çikolataya teşekkür ederim. İletişime geçen müşteri temsilcisinin kibarlığı ve naifliği için ayrıca teşekkür ederim.

İzmir Bozyaka A101 marketten aldığım Beyoğlu çikolatası hatalı çıktı. Arada fıstık ezmesi olacağına, en altına sürülü şekilde çıktı. Videoda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Beyoğlu gibi bir markadan beklemezdim. Hayal kırıklığı oldu bizim için.

3 Haziran 2025 17:08 (Şikayetten 5 ay sonra)

MERHABA KÜBRANUR HANIM, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili gerekli incelemeler başlatılmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Beyoğlu Çikolata Müşteri İlişkileri Ekibi

4 Haziran 2025 12:29

MERHABA KÜBRA NUR HANIM, Konu ile ilgili sizi aradık ancak ne yazık ki ulaşamadık. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. En kısa süre içerisinde yeniden arama gerçekleştireceğimizi bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Beyoğlu Çikolata Müşteri İlişkileri Ekibi

11 Haziran 2025 12:47

Merhaba, Tüketicimizle iletişime geçilmiş olup, gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Beyoğlu Çikolata Müşteri İlişkileri Ekibi

11 Haziran 2025 12:51

Boş Çıkan Çikolata Dolgusu İle Hayal Kırıklığı

Seher
21 Aralık 2024 16:30355

A101 marketlerden aldığım Beyoğlu Dubai çikolatasının iç dolgusu boş çıktı, normal bir çikolata gibiydi. Çocuk için almı...

Boş Çıkan Çikolata Dolgusu İle Hayal Kırıklığı

Hakan
14 Aralık 2024 23:261.026

A101 Market'ten aldığım, markası Beyoğlu Çikolata olan, üzerinde kocaman 'Dubai çikolatası' yazan kadayıf ve Antep fıstı...

1 Destek

Hayal Kırıklığı: Beklentileri Karşılamayan Dubai Çikolatası

Azra
27 Aralık 2024 11:44988

Dubai çikolatası diye aldım, görselde içi dolu görünüyordu. Aldım ama içinde fıstık ezmesine dair hiçbir şey yoktu. Çok ...

Hayal Kırıklığı: Beklentileri Karşılamayan Dubai Çikolatası

Beyoğlu Çikolata Çikolata Keyfi Hüsranla Sonuçlandı

Gözde
7 Nisan 2025 23:08500

"Beni arayıp sorunun nedenini açıklayıp gayet yapıcı bir şekilde konuştukları için, ürünlerinin her koşulda arkasında olup müşteri memnuniyetini önemsediklerinden dolayı teşekkür ederim:)"

Beyoğlu Çikolata Çikolata Keyfi Hüsranla Sonuçlandı

Sara
Beyoğlu Çikolata Boş Çikolata Kabı

Beyoğlu Çikolata BoşÇikolata Kabı

Belgin
Beyoğlu Çikolata'dan Çıkan İp Ve Tuzlu Çikolata!

Beyoğlu Çikolata'danÇıkan İp Ve Tuzlu Çikolata!

Utku
Beyoğlu Çikolata İçinden Kıl Çıktı