Beylikdüzü Devlet Hastanesi Hemşire Ve Güvenlik Saldırısı

29 Ağustos 2024 21:523.263
1 Destek
29 Ağustos 2024 23:58

Annem zehirlendi saat6da acile kaldırdık giirşteki adını vermek istemeyen sarışın mavi üniformalı hemşir yeşil alana aldı annemi annem ölmek üzereyken annenin ateşi yok beklesin dedi ailece çıldırdık ve hemşir çekilin yoksa hepiniz elimde kalırsınız dedi buna istinaden oradaki hastalar bizi savundu hemşire bağırdı bana çekil şurdan elimde kalacaksın dedi kamera kaydı aldım o anı polisler ve güvenlik telefonumu elimden alıp görüntüleri zorla sildi benimle kimse küfürlü konuşamaz nasıl bir hastane kamera kayıtları incelensin baş hekim bu yorumu oku kamera kayıtlarını inceleyin her yere şikayet edeceğim görüntüler elimde

30 Ağustos 2024 00:00

Annem zehirlendi saat6da acile kaldırdık girişteki adını vermek istemeyen sarışın mavi üniformalı hemşir yeşil alana aldı annemi annem ölmek üzereyken annenin ateşi yok beklesin dedi ailece çıldırdık ve hemşir çekilin yoksa hepiniz elimde kalırsınız dedi buna istinaden oradaki hastalar bizi savundu hemşire bağırdı bana çekil şurdan  elimde kalacaksın dedi kamera kaydı aldım o anı polisler ve güvenlik telefonumu elimden alıp görüntüleri zorla sildi benimle kimse küfürlü konuşamaz nasıl bir hastane kamera kayıtları incelensin baş hekim bu yorumu oku kamera kayıtlarını inceleyin her yere şikayet edeceğim görüntüler elimde

30 Ağustos 2024 14:42

29 ağustosta annemi Beylikdüzü devlet Hastanesi acile kaldırdık annemin sodyum düşüklüğünden dolayı vücudunda titreme ve ölüm korkusu oluşmuştu fakat hiçbir doktor bunu çözemeyip anneme sürekli sakinleştirici ilaç yaptılar annem tam 24 saat boyunca acı çekti en sonunda kan testi yapıp dahiliye doktoru yatış verip sodyum düşüklüğü sebebiyle bu halde olduğu tesisini koyup yatış verdi acil çalışanı hemşireler annenizi Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmalısınız Öpüyorum deyip psikolojimi bozdular

Beylikdüzü Devlet Hastanesi İlaç Rapor Hatası

Beylikdüzü DevletHastanesi İlaç Rapor Hatası