Konya Beyhekim Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği

Rabia
14 Ağustos 17:24

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi kadın doğum polikliniğinde hep sorun yaşıyorum. Hamile bir bayandım, ilk zamanlar randevu alıp doktor olmadı. 2 ay doktor olmadığı için randevuları da iptal etmedikleri için sıkıntı yaşadım. 15 gün randevu alamadım. Ben 2 ay üst üste böyle problem yaşadım. Başka doktora gittim, 38 hafta 6 günde bebeğim öldü. Karnımda hastaneye ağrıyla gittim ve NST'de çok hafif duyuyorum dediler. Ultrasona baktılar, maalesef kalbi atmıyor dediler. 2 seçenek sundular: normal mi sezaryen mi diye. Eşimle konuşup sezaryana karar verip imza attıktan sonra doktor gelip, ben senin durumundan dolayı iyi niyetle konuştum ama sezaryen olmaz dediler. Ailem konuşunca da eğer sezaryen istiyorsanız kızınızı özele götürün dediler. O halde ben nereye gidebilirdim? Sonrasında suni sancı verdiler. Kanamam başladı, 7 saat sonra ebe baktı, doktoru çağırıp geleceğim hemen dedi ve doktor gelmedi. Ben bir takip edeceğim kanamanı deyip yarım saat sonra sezaryene aldılar ve iç kanama riskim olduğu için aldıklarını söylediler. Kanamam olmasaydı ya da direkt olarak bana da bir şey olsaydı kim verecekti bu ihmali? Sezaryen oldum. Ertesi gün doktorlardan biri gelip bakmadı. Taburcu ederken stajyerler bir kere pansuman yaptı, o kadar. Bebeğimin ölümü için de ilk 12 saat olmuş dediler. Sonra 12 saati geçmiş dediler. Sürekli farklı şeyler dendi, net bir cevap hiçbir zaman alamadım. Ben o kadar eksiksiz kontrollerine gidip gelirken, Çarşamba günü kontrolümü yaptırmışken cumartesi günü bir an nasıl olmuş oluyor? Psikolojik açıdan iyi değilken evladımı kaybetmişken bunları yaşamak daha üzdü beni.

Beyhekim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Temizlik Çok Kötü Ve İlgi Yok

Fidan