Beyaz Fırın Ataşehir'de Otopark Çilesi Ve Saygısızlık

30 Mayıs 2024 14:18

Ailecek yıllardır gittiğimiz Beyaz Fırın Ataşehir, bugün öğlen saatlerinde arkadaşlarımla keyifli bir yemek için gittiğimizde maalesef burnumuzdan getirdi. Otopark görevlisi, boş yer olmasına rağmen aracımı valeye vermem gerektiğini söylemesi cabası. Kendim aracımı park etmeme rağmen, 4 sefer yanıma gelip 'Aracı böyle alır mısınız, şöyle çekersiniz' diyerek sürekli rahatsız etti. Park şekli her zamanki gibi olmasına rağmen, hatta hafta sonları eşimin de aynı şekilde park etmesine ve bir problem olmamasına rağmen, ne hikmetse bayan olduğum için sanırım sürekli rahatsız edildim. Hakkım olan otopark hakkını kullandırmamak için tüm çirkinliklere başvuruldu. O da yetmemiş gibi, farklı bir müşteri ile benim aracı vale görevlisine vermediğim için ve park etmememin söylemini yaparak, farklı bir müşteriyi benimle münakaşaya soktu otopark görevlisi. Beyaz Fırın hakkında tüm gerekli mecralara şikayetimi yapmaya devam edeceğim. Böyle bir saygısızlığı daha önce hayatımda yaşamadım. Hesabı sorulacak. Ne gerekiyorsa yapacağım.

30 Mayıs 2024 14:23 (Şikayetten 5 dakika sonra)
30 Mayıs 2024 16:03
30 Mayıs 2024 16:25

Sultan Hanım ile görüşmemiz sonucunda problemimin çay kahve ikramı kadar basit görüldüğünü anladım. Umarım en kısa sürede gereken özeni gösterecek kadar durumu idrak edebilirsiniz. Beyaz Fırın Ailesi!

14 Şubat 2025 13:13

14 Ekim 2023 14:17