Ceydanur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betorspin Üyelik İptali Sorunu

22 Mayıs 2024 03:50
Ceydanur'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkürler”

Betorspin adlı hesaba üye oldum ancak üyeliğimi iptal edemiyorum. Konuyla ilgili site yöneticilerinden yardım istiyorum. Üyelik iptalimi talep ediyorum. Umarım sorunum çözüme kavuşur çünkü uygulama üzerinde iptal edebileceğim bir alan bulunmuyor. Reklam üzerinden üye olduğum uygulamada, maalesef kazanç sağlayamadım.

22 Mayıs 2024 12:02 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Ceydanur A.., Şikayetiniz ile detaylı kontrollerimizi tamamladık Sizlere yardımcı olmak isteriz, Çözüm sürecini başlatabilmemiz adına GSM numaranızı lütfen aktif tutun! Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

23 Mayıs 2024 02:33

Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkürler

Betorspin Üyelik İptali Talebim Gerekçesiz Olarak Reddedildi

Nagihan
01 Ekim 2025 18:30
Mehmet sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

08 Mart 2024 14:32
"Teşekkür"
Seda sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

04 Kasım 2023 00:56
"Teşekkürler"

28 Mayıs 2025 18:07
Salih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betorspin Giriş Yapamama Sorunu!

03 Ağustos 2024 17:39