Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Betnego İçin Varan 1 Bireylerden Başlamak Gerekti

Betnego İçin Varan 1 Bireylerden Başlamak Gerekti
29 Temmuz 2024 19:38

29 Temmuz 18:24
Betnego ve benzeri sanal bahis sitelerinde para kaybedenler, boşuna uğraşmayın, orada paranın dönüşü yok. B**** denilen kişi Bulgaristan Burgaz Planinitsa bölgesinde yaşayan Z**** M***** (bu bilgiler mahkeme hızlanması için sizde varsa paylaşın, belge olarak eklerim). Siz resimde 47 kilo görüyorsunuz ama kendisi 120 kilo eder. Bu bilgileri her yerde bulamazsınız. Diğer temsilci ise S**** diye biri, patronu da T*** isminde ve diğer ortak sabah 10'da başlarlar, akşam 7'ye kadar durmadan Türkiye'den insan avlarlar. Bu gibi sitelerde geri ödeme yoktur. Telefonu eşiniz açar, anneniz açar, evde kavga çıkar. Bunlar umursamaz. Bu yazdıklarım şimdi onlara ulaşacak, buraya yazınca onlar nereden bilecek demeyin, kesinlikle okuyorlar ve zarar veriyor. Onlara bu şikayetler, hele bu yazdıklarım bayağı sarsacak. Bende kayıtlarda resim de ses de var. Resim yüklemiyorum, bu kadar açık mecrada bize yakışmaz. Para için süre verdim, umursamadılar. T*** ulaşsın dedim, ulaşmadı. Ulaşmazsa o zaman tekrar ahlak kısmını sorgulayacağım. Galiba bu resimdeki kişi kimse hakkını arasın, onun resimleri ve videoları kullanılıyor (tabii olaya ortak değilse). Kimin eli kimin cebinde belli değil sonuçta.

profile profile

Hayatlar
Hayatlar

Betnego denilen sitenin lisansı var mı benimde kazancımı ödemediler 1 ay oldu red gelip parayı bekletiyorlar

Antepli
Antepli

Kimse yatırım yapmasın paranız kalır benim kaldı

Erdal

Sözleşmesi var ama Bulgaristan'da olduğu için yaptırım olmaz

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

GrandPashaBet Kazancımın Ödemesi Güvenlik Gerekçesiyle Engellendi

06 Mayıs 2025 23:33
Halime sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 12:10
GrandPashaBet Kazancımın Ödenmemesi Ve Profesyonellikten Uzak Destek
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Suleyman
11 Nisan 2025 01:57