BestNet İnternet Bestnet Abonelik İptali

08 Mart 2024 16:01

Bestnet internet aboneliğimi 20.03.2023 tarihinde iptal ettirdim ve cihazı kutusu ile Akçay şubesine teslim ettim. Teslim ettiğime dair bana evrak da imzalattılar. 1 yıl sonra aboneliğimi iptal etmediğimi cihazı teslim etmemi belirten bir mesaj gönderdiler. İptal ettiğim kapattığım aboneliğin evrakı şu an bende mevcut değil. Ama bir nüshasının kendilerinde de olması gerekiyor ve dosyanızda iptal talebi yok cihazı vermediniz diyorlar. Tarih ve saate kadar belirttim 1 yıl geçtiği için kamera kaydına da bakamıyorlar. 1 yıl sonra bu sorumsuzluğun hiçbir şekilde mesuliyetini kabul etmiyorum. Cihazı teslim etmeme rağmen 200 dolar cihaz parası talep ediyorlar. Bende dosyamdan evraklarımın yok edildiğini düşünüyorum. Benzer şikayetler de var 3 yıl sonra bile abonelerden cihaz talep edilmiş. Tüm sorumluluk Bestnet e aittir. Evraklarım onlar tarafından ortadan kaldırıldı ve para talep ediliyor. Müşteri hizmetleri telefonu yüzüme kapatıyor. Şikayetimin çözülmesini talep ediyorum.

Bestnet İnternet Tarafından Mağdur Ediliyoruz

25 Temmuz 2023 14:44
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 10:35
BestNet İnternet Bestnet Mi Aman Diyeyim

23 Ocak 2024 11:53
Millenicom Üyelik İptali Etmeme Rağmen İptal Etmiyorlar!

TurkNet Kurulumunda Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Mağduriyet

Emirhan
20 Ekim 2025 20:18
turknet-kurulumunda-yasanan-gecikme-ve-iletisim-sorunlari-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 14:43