Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesinde İmplant Yaptırma

28 Mayıs 2024 11:11

Beşiroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde 2 adet implant için başvurduğumda implantların damağa geçen demir kısımlarının yapılması için çene cerrahına yönlendirildim. Bu kısım oldukça olumlu ve sıkıntısız geçti. 2 ay bekleme süreci sonrası protez aşamasında kurum doktoru sanıyorum aynı zamanda hastanenin ortaklarından da olabilir...’na yönlendirildim. İki protez dişin ilgili implant üzerine takılması aşamasında sorunlar yaşadım, yaptırmış olduğum implantlar sırası ile düştü ve yapıştırma yöntemi ile yapılan dişleri vidalı yönteme geçirmeye çalıştılar onu da başaramayıp, tekrar düşünce gel gibi buna benzer bir çok agresif cevaplarla karşılaştım.

Ayrıca, yaptırmış olduğum işlemin garantisi dahilinde hastaneye tekrar başvurduğumda... Bey’in değil de başka bir doktorun vidalama yöntemine devam etmesi, tarafıma yapılmış muamele için kurum kalitesinde gerekli önlemlerin alınmasını talep ettim, tarafıma konu ile ilgili dönüleceğine dair mail atıldı ancak yasal süre içinde tarafıma dönüş yapılmadı. İlgili dilekçe ektedir.

besiroglu-agiz-ve-dis-sagligi-hastanesinde-implant-yaptirma-1.pdf

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
20 Şubat 2024 15:58

İmplant Sonrası Estetikten Uzak Ve Uyumsuz Protez Mağduriyeti Yaşadım

Meryem
05 Kasım 00:19
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
23 Aralık 2023 21:15