Ali sonuçtan hiç memnun değil

Berqnet Firewall- Trafik Kayıtları Problemi

02 Eylül 2024 16:37

Merhaba, berqnet destek tam bir fiyasko! 3 haftadır anlık veri tüketim kayıtlarım çalışmamaktadır. İnternet trafiğini takip edemiyorum. Fiyat performans ürün derken arkasında bir eksik olacaktı tabii ki. Yazılımsal problemler veriyor ve çok manuel bir yazılıma sahip. Destek birimi çok başarısız.

09 Eylül 2024 09:05

Yaklaşık bir aydır kullanmakta olduğum Berqnet firewall cihazı, günlük trafik kayıtlarını göstermemektedir. Bu sorunu bayim aracılığıyla defalarca bildirdim ve bayimin ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Ancak, merkeze iletilen destek taleplerine rağmen, sorunum henüz giderilememiştir ve günlük trafik kayıtlarına erişimim sağlanamamaktadır.

Bir yazılım güncellemesi sürecinin bu kadar uzun sürmesi ve merkezin sorunu çözememesi hayal kırıklığı yaratmaktadır. Konuyla ilgili acil destek talep ediyorum.

09 Eylül 2024 09:03

Vural sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 11:59
Berqnet Firewall Cihazı Düzgün Çalışmıyor
Arkin sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 14:06
Berqnet VPN Bağlanmıyor. Suçu Vodafone'a Atıyor.
Osman sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2023 11:43
"Patron Hakkı Bey ilgilenip servis yönlendirmesi yapmıştır. Teşekkür ederim."
Selimhan sonuçtan hiç memnun değil

Berqnet Ürününde Güvenlik Açığına Yanıt Alınamıyor

20 Mayıs 2025 10:22