Bellona Valencia Koltuk Takımının Sünger Sorunu

Bellona Valencia Koltuk Takımının Sünger Sorunu
10 Aralık 2024 12:544.573

2023 8. Ay aldığım Bellona valencia koltuk takımı ile alakalı. Aldığımızdan beri 3 lü kanepelerin sünger sertliği giderek dahada yumuşak hale geldi. Oturduğunuz zaman koltukların iskeletine oturuyorsunuz gibi. Bu durum daha 16 ay kullandığım koltuklarımdan rahatsızlık seviyesine ulaştı. Her gelen misafirim bu ne biçim koltuk diyerek rahatsızlığını ifade ediyor. Gereği neyse yapılmalı. Saygılar sunuyorum

10 Aralık 2024 12:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Aralık 2024 00:41

Kimse aramadı 3 gündür

16 Aralık 2024 15:20

Bellona servis görevlisi geldi. Ürünümüzün soft sünger yapısına sahip bir koltuk olduğunu,28 sünger yumuşaklığının olduğunu başka bir modelinde ise 32 sertlik sünger kullanıldığından bahsetti. Servis görevlisi bu koltuğun şurasına oturursanız koltuk iskeletine oturmuş olursunuz. İskeletin sertliğini hissedersiniz diye bilgi verdi. Bende kendisine bu koltuk süngerinin bu kadar yumuşak olmasının standart olmadığını, firmanın üretim hatası yaptığını, yumuşak sünger seçiminin müşteri için rahatsızlıklar oluşturduğunu ilettim. Bellona firmasının ürettiği valencia koltuk takımının 3 lü koltuğunun 28 sünger yumuşaklığının standart kalitede olmadığını size şikayet ediyorum gereğinin yapılması hususunda yardımınızı talep ediyorum

17 Aralık 2024 17:30

Bellona valencia koltuk takımı. 3 lü koltukların sünger kalitesinin düşük olması sebebiyle kasasına oturuyoruz sanki. Süngerler çok fazla yumuşak bu durum oturma kalitesini düşürüyor. Koltuk kasasına oturuyorsunuz sanki. Servis bu koltukların soft süngerli olarak üretildiğini ifade ettiler bir şey yapamayacaklarını tarafıma ilettiler. Şikayetim bu koltuk takımının standart üretim şartlarına göre üretilmediği yönünde sürekli dahada yumuşayan sünger sebebiyle koltukların müşteri memnuniyetsizliği oluşturduğunu dile getiriyorum. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum

19 Aralık 2024 13:57

Sorun devam ediyor

20 Aralık 2024 11:08

20 Aralık 2024 11:45

Sorun devam ediyor. Tüketiciye bilgi verilmiştir cevabı sorunu çözmemiştir. Böyle firma olmaz olsun. Gereği yapılmamıştır

Sevim
Sevim
29 Aralık 2024 21:54

Valentono koltuk takimi hiç rahat değil oturumu gıcırtı yapıyor 2 Side çok pidman oldum aldığıma bellonanon değişim yspmasini talep ediyoruz 10 gün oldu çökme var bir de oturunca One doğru katıyorsun

Bellona Valencia Koltuk Takımında Kronik Ses Sorunu

Neşe
Neşe
6 Ocak 2025 22:214.705

İyi günler. Bellona dan Valencia koltuk takımından 2 adet kanepe aldım. Özellikle İki aydır kapı gıcırtısı gibi ses geli...

2 Destek2 Yorum

Bellona Koltuk Takımında Bitmeyen Sorunlar Ve Bahaneler

Saadet
Saadet
3 Nisan 2025 01:334.576

Bellona valencia koltuk takımı aldım. 2 sene olmadı hala garantisi devam ediyor. Kaç defa servis geldi ancak sorunlar de...

Sefa
8 Aralık 2024 20:445.425

08.08.2022 tarihinde Bellona'dan Valencia koltuk takımı aldım. Koltukta bir süre sonra dikiş patladı, servis geldi. Götü...

1 Destek

Tümünü Gör
Bellona Oturma Grubu Hasarı

Bellona OturmaGrubu Hasarı

Merve
Bellona Atlanta Köşe Takımı Sorunu

Bellona AtlantaKöşe Takımı Sorunu

Merve
Bellona Üründe Sorun Var!

Bellona ÜründeSorun Var!

Elig
Bellona Kalitesiz Plastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Bellona KalitesizPlastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Gülhan
Bellona Bu Durum Ne?

Bellona Bu DurumNe?

Cavit
Bellona Koltuklar Kirli Ve Yırtık!

Bellona KoltuklarKirli Ve Yırtık!

Muazzez

Öne ÇıkanKonular