16 Ağustos 2023 13:252.578

BİM'de satılan bebeto marka renkli sakız kızımın karın ve göğüs bölgesinde alerjik duruma neden oldu. Her tarafı kızardı kabardı. Kızımda alerjik duruma neden oldu. Doktora götürdük renkli şeker ya da sakızdan olmuş değince şok oldum. Artık kime güveneceğiz özel e götürdüm orada 750 TL gitti Hadi para gitti çocuğumun sağlığı gitmesin. Bu konuyu CİMER'e taşıyacağım BİM'de satılan bazı ürünler fiyasko

25 Temmuz 2024 12:22 (Şikayetten 11 ay sonra)

Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetinizi dikkate aldık ve size yardımcı olmak için buradayız. Şikayetinizin detaylarını inceledik ve konuyla ilgili derhal harekete geçiyoruz. Sorununuzu çözmek ve bu tür bir durumun tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri alacağımızdan emin olabilirsiniz.

13 Şubat 2025 20:47

Merhaba benim kızımda bugün bu şekerden yedi aynı şekilde vücudunun göğüs ve karın bölgesinde kızarıklık kabarcıklar oluştu kendiliğinden geçti mi nasıl geçer ne yaptınız

Bebeto Yumuşak Şeker Paketinden Eksik Ürün Çıkması Ve Yanıltıcı Bilgi

12 Kasım 2025 21:51315

12 Kasım 2025 tarihinde BİM mağazasından aldığım Bebeto yumuşak şeker ürününde sorun yaşadım. Ürünün ambalajında ve içer...

Tümünü Gör
Bebeto Eksik Ürün Şikayeti

Bebeto Eksik ÜrünŞikayeti

Sibel
Bebeto İçinde Zararlı Madde Var!

Bebeto İçindeZararlı Madde Var!

Havin
Bebeto Üretim Hatası Kesilmemiş Kalıp Şeker

Bebeto ÜretimHatası Kesilmemiş Kalıp Şeker

Kasım
Bebeto Ürün Fotoğrafıyla Farklı Şeker

Bebeto ÜrünFotoğrafıyla Farklı Şeker

Gül
Bebeto Eksik Ürün Skandalı!

Bebeto Eksik ÜrünSkandalı!

Sinem