Bebem Natural Bebek Bezi Sorunu

Bebem Natural Bebek Bezi Sorunu
23 Nisan 2024 14:48

İlk kez bebem markasının natural bebek bezini tercih ettim ancak günde 3-4 kez çocuğumun kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalıyorum. Ayrıca büyük tuvaletini yaptığında her yer kirleniyor ve çocuğumda kızarıklıklar oluşmaya başladı. Bu ürünü nasıl ürettiğinizi merak ediyorum. Acaba hiç test etmiyor musunuz? Tüketicilere seslenmek istiyorum; lütfen böyle bir ürün üretmeyin ya da eğer üretiyorsanız, en iyisini üretmeye çalışın. Umarım yeni ve daha iyi bir bebek bezi gönderirsiniz.

Dünyada böyle bir bezin olmadığını düşünüyorum; daha önce kullandığım diğer bezlerde böyle sorunlarla karşılaşmadım. 'Bu bez nasıl olacak? ' diye düşünerek denedim ancak maalesef memnun kalmadım. Bu bezin üretimini yeniden gözden geçirmenizi öneririm. Maalesef bu bez, verilen paraya yazık oldu ve doğrudan çöpe gitmek zorunda kaldı.

24 Nisan 2024 16:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bulut sonuçtan memnun

12 Temmuz 2024 03:26
"Gönderilen numuneler sağlam çıkarsa, ben yanılmış olacağım sanırım. Teşekkürler... 😌"
Bebem Natural Bebek Bezi Sızdırıyor Paketin Yarısına Geldi Düzelmiyor
Bebem Natural Bebek Bezi Sızdırıyor Paketin Yarısına Geldi Düzelmiyor
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor!

14 Mayıs 2024 22:51
Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor!

07 Ocak 2024 19:59

08 Nisan 2024 11:12
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
11 Aralık 2023 11:10
"Senelerdir bir çok alanda bu markayı kullanıp memnun kaldım. Fakat son bir süredir bebek bezleri ile yaşadığım sıkıntılar sebebiyle farklı marka deneyimlenmeye niyet ettim umarım elimde kalan bezler Sleepy'ye olan güvenimi tekrar kazanmama yardımcı olur. Teşekkürler"