Bora sonuçtan hiç memnun değil

Bebefix İade Kabul Etmiyorlar

06 Şubat 2024 12:41

Bu markadan bir mama sandalyesi sipariş ettim. Ürünü açtım kurdum, hem ürün beklediğimden büyük geldi hem de bebeğim ısrarla bu mama sandalyesine oturmak istemedi, ardından farklı bir markadan sipariş yaptım ona oturdu. Artık ürünün ergonomik yapısından mı kaynaklıdır bilmiyorum. Ardından bu markanın ürününü iade ettim ancak iadem kabul olmadı. Aradım sebebini sordum; 'ürünün ambalajı açılmış ve ürün orijinal kutusunda gelmeliydi' dediler. Ambalaj diyorlar; Ürünü açmadan kurmadan, test etmeden nasıl anlayabilirim bana uyup uymadığını?
Orijinal kutu diyorlar; ben iPhone almadım, üstünde her kutuya dair ayrı barkod mu var! Kaldı ki e ticarette ilk kez iade gerçekleştirmiyorum, herkes farklı kutuya da konsa iade kabul ediyor! Ve ayrıca ürüne kargoda bsı olmasın diye de ürünü ekstradan da patlara sarmıştım, ki onlara da sağlam bir şekilde gönderdim ancak iadem kabul olmadı!
Bunun sebebi şu;
İade almak istemediler.
Koca şirket 2400 TL için beni mağdur etti!
'Orijinal kutu', 'Ambalaj açılmayacak' komik kurallar.
Ürünü açmadan kurmadan denemeden bize geri gönder demek.
Bence e - ticaret yapmasınlar, çünkü bu işi anlamamışlar. Diğer firmalar müşterinin yanında olup internetten alışverişin konforunu sunabilirken, bu firma henüz anlayamamış, umarım bu şikayet onların e ticaret prensiplerini anlamasına yardımcı olur da mağdur olmaz.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
03 Temmuz 2025 21:26
Ebebek'ten Sürekli Defolu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ebebek'ten Sürekli Defolu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Merve
29 Mart 2024 13:35

Hakan
10 Ekim 2023 20:46
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
08 Temmuz 2023 12:30
4baby Firması Özensizliği Vicdansızlığı
Benimle sonuçtan hiç memnun değil

Benimle
06 Ekim 2024 19:26