Beauty Secret Güzellik Merkezi (Silivri) Silivri Beauty Secret Güzellik Merkezi Şikayet

10 Temmuz 2024 15:37

Başka bir merkezde tamamladığım epilasyondan kalan 3-5 tane tüy sebebiyle 2020 yılında bu merkezden 10 seans satın aldım. Birkaç seans da biteceği söylenen tüyler 3 seansımın ardından cihaz arızalandı şeklinde dönüşlerle ertelendi/iptal edildi ve sonrasında anlaşmamın aksine Buz lazer yerine diode ve umex cihazlarına aldılar ve tüm tüyler başlangıç noktamdan fazlasına döndü. Tüm emeğimin boşa gitmesinin ardından kalan 3 seansımı istediğim cihazdan vermiyorlar ve istediğim cihaz için 1.500 TL talep ediyorlar. Her türlü haksızlığın yapıldığı bu merkeze kesinlikle gitmemelisiniz. Hakkınız olanı yeme konusunda 1 numaralar. Anlaşana kadar güler yüzlüler sonrası yok. 4 yıl geçmiş diyorlar fakat zaten sık gitmemem gerektiği söylendi gittiğimde iptal edildi çok kez ve yalnızca 3 kere anlaştığım cihaza girdim 4 kere farklı cihaza aldılar ve kalan 3 seansım için istemediğim bir cihaz veya 1500 TL vererek istediğim cihaza girebileceğimi söylüyorlar. Aslında 7 seansımı yemiş oldular.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Esteline Güzellik Merkezi Lazer Epilasyon Hizmetinde Memnuniyetsizlik Ve Süreç Sorunları

20 Ocak 2024 14:33
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Esteasil Estetik Ve Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyeti Sıfır!

16 Ağustos 2024 17:27
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Rosso Beauty Ümraniye Şubesinden Şikayetçiyim

Gülbahar
03 Mayıs 2025 16:07
Seray sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 12:14

15 Ekim 2023 14:24