Melike sonuçtan hiç memnun değil

Bbutik Mobilya 3 Aylık Yatak Kırıldı.

Bbutik Mobilya 3 Aylık Yatak Kırıldı.
27 Aralık 2023 11:59

Ağustos ayında almış olduğum ürün Kasım ayında kırıldı. İnternet sitelerindeki hem WhatsApp hattına mesaj attım hem de telefonla aradım kimseye ulaşamadım. En sonunda ürünü almış olduğum MASKO mağazasını aradım kırılan yerin fotoğrafını gönderdim kendileri de fabrikaya ilettiklerini söylediler. Üzerinden 1 ay geçti kimse geri dönüş yapmadı tekrar aradım değişim yapılacağını ve parça beklendiğini söyledi. Bu konuşmanın üzerinden 10 gün geçti gönderecekleri sadece yandaki uzun tahta! 40 gün boyunca ne parçası bekliyorlar anlamıyorum kesinlikle aldığıma pişman oldum parasını kesinlikle hak etmiyor. Montaja gelen ekipten bahsetmiyorum bile yan korumalıklarını takarken vida kısmından çatlattı ve hiçbir şekilde umursamadı uğraşmak istemediğim için nazar olsun dedim ses çıkarmadım. Yatağın da bu kadar kısa sürede kırılması malzemelerin ne kadar kalitesiz olduğunu gösterdi ömürlük olarak düşündüğüm yatağın daha 3. Ayında kırılması beni çok sinirlendirdi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 10:51
Bbutik Mobilya Butik MASKO Teslimat Mağduriyeti Üzerine Bir De Tamirat Mağduriyeti

23 Mayıs 2025 10:31
Bebek Odası Mobilyasında Yaşanan Sorun Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 16:07

03 Aralık 2023 16:32
Arzugul sonuçtan hiç memnun değil

Bbutik Mobilya Yatak Teslimatı Ve Kalitesi Hayal Kırıklığı

27 Mart 2025 23:00