Sada Hastanesi Yeni Dogan Yoğun Bakim Şikayet

16 Eylül 2024 21:29

Sada hastanesinde doğum sonrası yoğun bakim küvezde yatan bebeğim hakkında sabah 10 da bilgi almaya gidildikten sonra gece de ( 24.00 yani 10 saat sonrası) nöbeti devam eden doktordan bilgi almak isteyince ve kapısına giderek
tarafımıza günde 2 kez bilgi veremeyeceğini söyledi. Dr. Vagi. S***.). Fakat bizimle bebeğimin durumuyla ilgili konuştuğunda burası yoğun bakim ne olacağı belli olma %2 lik kısmi kaybediyoruz demesinin yani sıra ne zaman ne şekilde neyle karşı karşıya kalacağınız belli olmaz denirken 2 kez bilgi verilmemesi özel bir hastane için nasıl kabul edilir bir durumdur ben meraklar içindeyim. Bunun yani sıra bebeğimin kuvöze alındığı kadın doğum doktoruma bile bildirilmemiştir. Kadın doğum doktorum bebeğimle ilgili bilgi istediğinde ise bize kadın doğum doktorunuzu şikayet ederek. (kadın doğum doktorum tarafından aranmak istemediğini belirterek) bilgi alacaksınız benden alacaksınız kadın doğum doktorunuzdan değil denilmiştir.
Bu durumu bas hekim diye görüştüğüm S*** H**** ise doktoru savunarak 2 kez bilgi veremeyeceğini
bununla da kalmayıp çocuğunuzu sağ sağlım almışsınız doktor doğru tedavi uygulamış siz bu kısmını dikkate almıyorsunuz siz duygusal davranıp davranışlara takılmışsınız dedi. Doktorun bebeğim hakkında bilgi vermemesinin telafisi bu şekilde kapatılmıştır.
Ben merak ediyorum bu hizmetleri bedavaya mi yapıyorlar.
Bir de kendi çocukları aynı durumda olsa aynı sakinliği koruyabilecekler mi ben çok merak ediyorum. Hastane yönetiminden ve doktordan şikayetimi saglik Bakanlığına ileteceğim. Buradanda bu durumu diğer insanları bilgilendirmek için yazmak istedim.

Busraaaa
Busraaaa

Çocuk doktorunuz ve kadın doğum doktorunuz kimdi acaba?

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Yetersiz Hasta Hizmeti Ve İletişim Sorunları

27 Ocak 2025 12:25
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 09:54
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 23:59