Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Termosifon Zaman Kaybıdır

Baymak Termosifon Zaman Kaybıdır
Şeref
21 Eylül 2023 11:41

Bir alışveriş sitesinden Baymak Aqua Konfor Termosifon (80 litre.) satın aldık. Ürünün montajı ile ilgili yönlendirdikleri Baymak yetkili teknik servis, montaj yerinin önceden fotoğraflarını istedi, ibraz ettik. Montajı yapamayacaklarını, duvarda seramik olmadığını söylediler. Bunun için çağrı merkezine geri dönüş yaptık, başka bir Baymak yetkili teknik servisi yönlendirdiler. Onlar da; duvara demir çubuk atıp duvarın arkasından çıkarlarsa ürünü montajlayabileceklerini söylediler. Tabii ki kabul etmedik, çünkü; Montajın yapılacağı yerde, 13 yıldır *** Titanium (80 litre.) marka elektrikli termosifon duruyor ve bu ürün çelik çubuk kullanmadan, duvar kırılmaksızın, kendi askı aparatıyla 13 yıl önce benim gözümün önünde montajlandı ve o tarihten beri de sapasağlam duruyor. (İzmir/Bornova'nın 2020 de gördüğü büyük depremi de gördü)
Kendi ürünlerinin montaj tespit levhasına (ürünün arkasında bulunan askı aparatına) güvenmediklerinden dolayı, nerenin seramik kaplanacağına, bir ürünün teknik servisi karar veriyor. Termosifonu her zaman banyoya montajlamak zorunda mıyız? Ya konutta ayrı bir çamaşırhane odası mevcut ise? Kaldı ki bazı tasarımlarda, projeye göre banyoları dahi su geçirmez duvar kağıdıyla geçebiliyoruz. Bu banyolara dahi montaj yapamaz bir markayla karşı karşıyayız.
Sonuç olarak: Montajda biraz daha fazla dübel atılabilen bir askı aparatı ve çelik Kelebek dübel ile çözebilecekleri konuyu, müşterilerinin evinin neresine seramik kaplanması gerektiğine karar vererek çözen Baymak firmasından
hiç memnun kalamadım. Bunca süre sıcak susuz kalarak yaptığımız telefon görüşmeleri bizim için tam bir zaman kaybı oldu. Ürünü hiç kullanamadan iade etmeyi düşünüyorum.

21 Eylül 2023 11:55 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Mesut
20 Şubat 2024 13:53
Baymak Termosifon Pişmanlığı. Satış Sonrası Sıfır Müşteri Memnuniyeti.
Baymak Termosifon Pişmanlığı. Satış Sonrası Sıfır Müşteri Memnuniyeti.
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Yetkili Servisinden Yanıltıcı Teşhis Ve Haksız Ücret Talebi

İlhan
28 Nisan 15:11
Oğuz sonuçtan çok memnun

Prefabrik Eve Termosifon Montajı Yapılmıyor Montaj Ve Garanti Mağduriyeti Yaşadım

Oğuz
03 Temmuz 16:25
"Markanın müşteri teslim temsilcisine çok teşekkür ederim. Olabilecek en iyi çözümü ve yardımı sundu. Hatta daha fazla yardımcı oldu. Prefabrik evlere montaja uygun hale getirilebilir ek bir 1 veya 3 ayaklı platform ile alttan destekli duvara montaj yapılabilir, böylelikle montaj sorunu kalkar diye düşünüyorum. Bugün bir marketin mutfağında prefabrik duvarına montajlı başka bir markanın 50lt-60lt lik termosifonunu gördüm. Yapmışlar yani."
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Baymak'TAN Servis Hizmeti Alamadım

Zeynep