Halime sonuçtan memnun

Baymak Montaj Servisinde Bariz Ama Anlaşılmaz Bir Problem Var!

10 Ağustos 2023 04:31
Halime'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler halil ibrahim bey ve teşekkürler trend iklimlendirme.”

Bursa Bauhaus'tan aşırı sıcaklar için 03.08.2023'te 1 adet Baymak marka klima aldık. Müşteri telefonlarından sesli sistem ile montaj randevusu verdiler. Servisin kendi numarasını aradım, Trend iklimlendirme y*** beye çok uzun gün verdiniz dedim. Elimizde değil ama oralara servis gelirse erken takarız dediler. Sonra aynı yerden ertesi gün bir bayan aradı, 3 gün daha uzattı. Montaj gününü itiraz ettim. Eşimin kardeşi de Bauhaus'tan 2 gün sonra Baymak'ın yan ürünü Dolce Vita'sından 2 adet aldı. Onunki aldığı günün ertesi günü takıldı, bizimki hala sözde yoğunluktan sıra bekliyor takılmak için. 07.08.2023 saat 20.43'te müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım. Çok yoğunuz, hatta onun için size İzmir servisi tahsis edilmiş dedi, şaştık haliyle. Dün 09.09.2023'te yürüyüş sırasında sokak başındaki komşumuzun balkonunda yine Baymak'ın yan ürününün montajına şahit olduk, takanlarla konuştuk. İşiniz bitince bizimkini de takıverin, buraya gelince takarız denmişti dedim. Size tahsis edilen servis parayı alır bize vermezler dedi ve Bursa Uludağ servisi bizim servis burada bize verilseydi biz takabilirdik dedi. Ona daha da çok şaştık. Baymak ne yapmaya çalışıyor? Anlamadık. Baymak'ın kendi marka müşterisini montaj konusunda resmen mağdur ettiğini kendi gözlerimizle kulaklarımızla şahit olduk. Hiçbir anlamda veremedik. Bu gece sinirden uyku tutmadı, bu şikayeti yazdım. İnşallah kaale alınır, bugün bari takmaya gelirler. Hala 2 günümüz var, yine tehir etmeye çalışmazlarsa tabii. Aşırı sıcaklarda bizi mağdur ettiler. Aldığımız klimanın bir anlamı kalmadı. Keşke biz de daha ucuz olan yan ürünü alsaymışız. Baymak'tan daha kullanmadan soğuduk resmen. İleride servislik bir problem çıkarsa daha çok çektirmezler inşallah. Geri vermeyi bile düşünmeye başladık.

10 Ağustos 2023 08:00 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

12 Ağustos 2023 13:16

Bariz ama anlaşılmaz şikayetin nedeni belli oldu. Maalesef müşteri hizmetleri sorunun ta kendisi çıktı, trend iklimlendirme de mağdur olmuş. Sabah saatlerinde geleceğinden haberi yokmuş haberi olmadığı için demirtaş bölgesinden işlerini bırakıp buraya gelmişler. 4440235 bana 2 gün öncesinden söz verip onları aramamışlar bile her nedense anlaşılmakta güçlük çekiyorum 10.08.2023 13.31 de bize sabah servisi montaja göndereceğim sözü veren ama ne servisi ne beni hiç aramayan kişiden şikayetçiyim hala.

12 Ağustos 2023 13:19

Bu arada ilk şikayet için aradığımdaki bey de yalan söylemiş bize müşteri hizmetleri nasıl bu kadar aleni yalan söyleyebiliyor bir müşteriye 07.08.2023 20.43 te görüştüğüm bey alenen yalan söyledi trend iklimlendirme Bursa ataevler servisiymiş İzmir le alakası da yokmuş saçmalık resmen.

12 Ağustos 2023 13:54

Teşekkürler halil ibrahim bey ve teşekkürler trend iklimlendirme.

Fatih sonucu yetersiz buldu

Baymak Klima Bir Daha Asla
Samet sonuçtan çok memnun

Samet
11 Kasım 2023 09:25
"Kayıt oluşturduktan 15 dakika sonra hemen aradılar. Müsaitseniz geleceğiz dediler. 2 saat içerisinde gelip kurulumu yaptılar. Çok temiz çalıştılar. Teşekkürler."

07 Temmuz 2023 15:37
Baymak Kategorileri