Erol sonuçtan memnun

Baymak Kombi Montajında Yanıltıcı Randevu Ve Haksız Ücret Talebi

05 Kasım 2024 16:36

Yeni dairem için internetten Baymak duo tek Compact kombi satın aldım.
Baymak müşteri iletişim numarasını aradım ve Montaj için Bursa da yetkili A*** tebrik numarası mesaj yoluna iletildi.
A*** Teknik yetkilileri servisi aradım.
Kendilerini montaj yapmadıklarını ve projelendirme, montaj ve gaz açıldıktan sonra kendilerini arayarak, garanti verilmesi için kontrol için randevu oluşturmam istendi.
Bende bir başka montaj firması ile anlaşarak projelendirme ve montaj işlemlerimi bağlattım. Bu arada daire yeni olduğu için 05.11.2024 bugün Ankastre, Klima ve kombi montajları yapılacak.
Ben daireye doğru giderken, telefonum çaldı ve kombi için geliyorum, evde misiniz dediler. 5 dakika. Orada olacağım dedim. Telefon eden, bende yakınım dedi, konum göndereyim dedim, olur dedi ve daireye girdim. 1 dakika. Sonra o da geldi.
Daireye girer girmez Sizin henüz kombi takılmamış neden randevu aldınız dedi. Ben montaj için klimacıyı, kombiciyi, ankastre montajcı bekliyorum. Siz nereden geldiniz, ben başka bir randevu almadım dedim. Ben A*** Teknikten geliyorum, sizin randevunuz varmış, kombinin her şeyi tamam, kontrol edip, garantisini işlemeye geldim dedim.
Ben A*** tekniği gecen hafta aradım.
Kombiyi biz takmıyoruz. Şunları tamamlayıp bizi garantisi vermek için arayın dediklerini, ve söylenenleri henüz tamamlayamadığım için kontrol randevusu oluşturmadığımı belirttim.
Randevu olmasa ben niye geleyim.
500 lira servis ücreti vereceksiniz dediler. Bende ben sizin davet etmedim.
Baymak kombici denince Montaj için beklediklerim zannettim. Bu nedenle evdeyim dedim. A*** teknik sahibini arayıp telefonu bana verdi.
Durumu izah etmeye çabalasam da.
Maalesef 500 de 500 deyip durdu.
Bende ödemeyeceğimi belirttim.
Baymak kombinin ambalajının üzerindeki fatura ve bilgilerini fotosu çekmişlerdi. Bu kombiye kesinlikle garanti verilemeyeceğini belirttiler. Bu ne aymazlıktır. Ben kontrol randevusu oluşturmadan, oluşturdu deniliyor.
Gelen kişi, Bana kombi takıldı mı. Gaz açıldı mı deseler, ben beklediğim kişiler olmadığını anlayacağım. Gelme diyeceğim. Hadi böyle bir hata oldu ve 2.3 dakika. Lik mesafeden geldi. Henüz Kombi takılmamış. Yazılınca tekrar randevu oluşturan dense.
Bu müşteriye saygısızlık.
Ber para ver para. Ben Baymak kombiyi
Aldığım yere iade etmeyi düşünüyorum.
Bu kadar rezil servisler, markanın ismini de kötülüyorlar. Baymak müşteri ilişkileri bununla ilgilenmeli.

05 Kasım 2024 16:41 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Servet
Servet

11 Şubat 2025 saat 10:30 da çözemediğim sıkıntıdan dolayı Baymak müşteri hizmetlerini aradım telefonu açan bayan ürünle alakalı sorularıma nezaketsizce cevaplar verdikten sonra ben konuşmaya devam ederken yüzüme kapattı telefonu

İlayda
03 Mart 2024 03:40

Aleyna
19 Ocak 2024 11:32
Cesimi sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Devreye Alma Sürecinde Yüksek Ücret Ve Garanti Sorunu

Cesimi