Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Wi-Fi Modülü Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

17 Aralık 2024 17:40

Yaklaşık bir hafta önce Baymak marka Elegant Plus klima aldık. Servis kurulumunu yaptı. Ardından klimanın yetkili servisinden Wi-Fi modülünü satın aldık. Ancak Wi-Fi modülü arızalı çıktı. Servisle iletişime geçtiğimizde çağrı merkeziyle iletişime geçin denildi. 444 0 235 numaralı Baymak çağrı merkeziyle iletişime geçtiğimizde yetkili servis kontrol edecek diyerek dört gündür bilerek oyalıyorlar. Son iletişime geçtiğimizde ise biz hiçbir şekilde servise müdahale edemiyoruz diyorlar. Ürünü henüz kullanılmadan arızalı çıkıyor, ürün aynı zamanda garantili olmasına rağmen bizi uğraştırıyorlar. Hayatımda bu kadar alakasız bir marka görmedim.

18 Aralık 2024 07:52 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

20 Aralık 2024 12:24

Hiçbir şekilde, yetkili servisinizden dönüş yapılmadı. Öyle bir şey ki genel müdürlüğünüz aldığımız cihazı neredeyse siz bozdunuz diyecek. Ve genel müdürlüğünüz, biz yetkili servise müdahale edemeyiz diyecek kadar aciz. Müşteri memnuniyeti sıfır. Ve bundan sonra kesinlikle Baymak ürünleri asla almak yok.

Yeni Alınan Klimada Su Sızıntısı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Şeyda
12 Eylül 20:33
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
13 Ağustos 15:06

Baymak Klima Keşif Hizmeti İçin Alınan Ücret Şaşkınlığı

Çağlar
06 Mayıs 19:17
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Aylardır Yeni Bir Ürünün Yedek Parça Teminini Sağlayamıyor.

İlyas
27 Eylül 2024 18:15