Telsa sonuçtan hiç memnun değil

Baykal Makina Yapılan Bakım Kaynaklı Arızayı Gidermemesi

03 Ağustos 2024 13:51

13/06/2024 tarihinde Baykal makineden bakım ile ilgili teklif aldık teklif formunda ‘’Gece konaklama uçak bileti (gidiş dönüş fazla bagaj ücreti ) yemek yedek parça giderleri firmaya aittir.’’ Maddesi bulunmaktaydı.

Ayrıca ;
ilk çıkış ücreti 2.250 TL (Bursa ‘dan Tekirdağ arasında )
kişi başı fiili çalışma saat ücreti 1200 TL
kişi başı hafta sonu ve mesai dışı çalışma saat ücreti 1600 TL

Ve yedek parça için gerekli olan keçeye 2.723,60 (KDV dahil ) olarak fiyat verildi.

25/06/2024 tarihinde firma tarafından ekip yönlendirildi 11:00 de başlayıp 16:30 da bakımı tamamladılar (keçe değişikliği yapıldı).
Toplamda 27.103,04 (KDV dahil ) olarak tarafımıza fatura kesildi. Faturada 5.000 TL olarak iki kişi konaklama bedeli ekli halde olunca ekip olarak firmaya otel fiyatının emsal otellere bakıldığında çok yüksek kesilmiş olduğunu ve yönetime bildirmek amaçlı otel fatura detayı rica ettik. Ama firma tarafından geri dönüş alamadık.

05/07/2024 tarihinde makinede ki keçeden yağ sızdırması başlayınca. Durumu firmaya mail olarak ilettik. Bakımda yapılan yedek parçadan kaynaklı olarak makinenin yağ akıttığını ve kontrol edilmesi gerektiğini bakıma gelen ekibin eğer yağ akıtırsa bilgi verin diye yönlendirdiğinin izahatını yaptık. Firma tarafından tekrar teklif formu imzalatılmak istendi ve durumun da yapılan malzemeden kaynaklı olduğunu ve eğer başka durum çıkarsa üstleneceğimizi ama şu an yapılan hizmet ile alakalı sorunun devam ettiği sürece herhangi bir teklifi kabul etmediğimiz ve zaten bakım kaynaklı olduğunu dile getirmemize rağmen teklifi imzalatma konusunda diretildi.
Tarafımıza iletin 27.103 TL lik faturaya bundan dolayı iade kestik. 31/07/2024 tarihinde aynı şekilde yapılan keçeden yağ sızdırdığını belirten görseller video mail ilettik tekrar durumu bildirir.
Firma iade faturasını da kabul etmemektedir ve ısrarcı olarak yapılan işçilik kaynaklı olmasına rağmen teklif imzalatmakta dayatmamaktadır.
Not: Kısa çalışma saatleri içerisinde bizce haksız konaklama bedeli yansıtılmak istenmesi servis sağlanmadan önce kendi tespitleri üzerine değiştirdikleri parça talep ettiğimiz arızayı gidermemesi ve ödemesinin istenmesi sorunlarını çözememekteyiz firmadan (Baykal makineden ) ne tamiratını yaptırabiliyoruz ne de bununla ilgili bir muhatap bulabiliyoruz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 08:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 18:09
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Avka Turizm Enez İlgisizliği

15 Temmuz 2024 09:30