Tuğba sonuçtan çok memnun

Eskişehir Espark AVM Baydöner'de İlgisiz Garsonlar

03 Eylül 2023 00:45
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Eskişehir Espark AVM Baydöner de ilgisiz garsonlar, müşteri memnuniyetini önemsemeyen çalışanlar. 02.09.23 tarihinde 3 kişi ve bebeğimle beraber gitmiş olduğum bay dönerden memnuniyetsiz ayrıldım. Sebepleri ise şu şekilde sıralayabiliriz girdiğimiz an bebeğim için mama sandalyesi istedim. Bizim elimizde yok biz çıkamıyoruz tarzı bir cevap aldım. Mama sandalyesi olmaması saçmalıkken biz çıkamıyoruz kısmı daha da saçmaydı. AVM içinden kendim bulup getirdim sorun değil. Sipariş verdik. Siparişlerimizi de alırken ufak anlaşmazlık yaşadık ama hiç detaya girmeyeceğim insanlık halidir. Sonrasında bebeğim için çorba siparişi vermek istedim. Giriş kısmında oturduğumuz için çalışanlar arkadaydı ve bizim bulunduğumuz alana sadece yan masadaki dönerlere tereyağ dökmeye gelen çalışan vardı ona çorba siparişini söylediğimde ben almıyorum sipariş arkadaşlar alıyor dedi. Orada bir suru adam var ben nereden bileyim hangisine söyleyeceğimi yönlendirme bile yapsa kafiydi benim için ve gitti tekrar sipariş verdim. Bebeğimde menüyle oynuyordu yere attı. Tekrar aldım eline verdim ki gelip menüyü istediler altı üstü dışı kaplı kağıt parçası alıp eve götürmeyeceğim ya oynasa ne olacak sanki zarar verecek bir durumu da yok saçma hal ve tavırlar içerisinde çalışanlar. Sanki aralarında anlaşmazlık var veya çalışmak istemiyorlar. Yediğim beyti den bu saçmalıklardan dolayı bir şey anlamadım. Mutlu şekilde gittiğim lokantadan negatifler imle döndüm. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Umarım müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu bir ekibiniz olur. Zira yönetim mi böyle istiyor yoksa çalışanlarda mi sıkıntı var anlamış değilim.

03 Eylül 2023 11:54 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 26048428 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

29 Eylül 2023 13:50
Tuğba
Tuğba
29 Eylül 2023 14:52

Teşekkürler

Merve sonuçtan memnun

28 Ekim 2023 12:40
"Görüşme yaptığım marka temsilcisine kibar tavrından dolayı teşekkür ederim."
Ceyda sonucu yetersiz buldu

16 Aralık 2023 00:22
Yeşim sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2023 00:41
"Müşteri temsilcisi Elif hanıma çok TSK. Ederim. Gayet ilgili anlayışlı ve çözüm odaklı yaklaştı."

18 Ağustos 2024 02:13
Selami sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 19:10
"Beni arayan müşteri temsilcisinin ilgisine ve beni ikna gayretine teşekkür ediyorum."