Serap sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 15:37

Trendyol Yemek üzerinden Baydöner'den tek kişilik İskender siparişi verdim. Beş aylık hamile olduğum ve canımın çektiği için, ayrıca oldukça aç olduğum için bu siparişi verdim. İlk kez Baydöner'in İskenderini deneyecektim ancak bu mümkün olmadı. Siparişim geldiğinde, evde birkaç çatal aldım ve yemeğin içinde, ne olduğunu bilmediğim büyük bir böcek fark ettim. Böceklere karşı ciddi bir rahatsızlığım var ve bu durumu gördüğümde ne yemeğe dokunabildim ne de ona bakabildim. Yere basarken bile rahatsız oluyorum. Bu durum kabul edilemez. Eğer o böceği yemiş olsaydım ve kötü bir sonuçla karşılaşsaydım, hamile olduğum için bu durumun hesabını nasıl verecektiniz? Biraz dikkat etmek bu kadar mı güç? Baydöner'e olan hakkımı helal etmiyorum ve yaşananlar için çok üzgünüm.

30 Mart 2024 15:45 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 28339113 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

08 Nisan 2024 15:00

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 28339113 nolu şikayet ile ilgili olarak tarafınıza iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü görüş ve önerileriniz için 4445080 nolu Müşteri Hizmetleri hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Fidan sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 17:38
"Birsen hanıma ilgisi ve alakası ayrıca güzel iletişimi için teşekkür ederim"
Umut sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 23:41
"Sorunum çözüldü"
Melahat sonuçtan çok memnun

Markantalya Baydöner Bozuk İskender

Melahat
28 Ekim 2023 18:15
"Sevgili müşteri hizmetlerindeki Bayan ile uzlaşma sağladık. Kesinlikle bu tarz insanlara çok fazla ihtiyacımız var. Anlayışı ve güler yüzlü tavrı ile teşekkür ederim"
Markantalya Baydöner Bozuk İskender
Orhan sonuçtan memnun