Gamze sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 19:00

12.07.2023 tarihinde mobilya yaptırmak için ziyaret ettiğimiz bayden mobilya ve üreticisi Ö*** Ö*** bey ve kurucusu S**** Ö*** bey ile yaptığımız görüşme sonucu mobilyalarımızı yaptırmaya karar verdik. Mobilya teslim tarihimizi 15.08.2023 olarak belirtmişlerdir. Mobilyamız tarafımıza 24.08.2023 tarihinde ulaşmıştır. Nakliyeciler özenli paketleme yapmış olup paketlerin herhangi bir yerinde ezik veya hasar bulunmamaktadır. Paketleri kurulumdan sorumlu kişiler açıp kurduğunda mobilyanın 20'den fazla yerinde ezilme, kaplamanın kalkması, çizik vb. Durumların olduğunu gördük. Ö*** bey ve S**** beye hasarlı tüm bölgelerin görselleri iletip iadesi için aradığımızda bize mobilyada sorun göremediklerini gelip bakmak istediklerini söyleyip ertesi gün gelmişlerdir. Geldiklerinde gördükleri hasarları fayans derz arası boşlukları boyamak için kullanılan kalem ile boyayıp mobilyada sorun kalmadığını dile getirip iademizi kabul etmemişlerdir. Düğünümüze 14 gün kalmış olmasına rağmen mobilyayı tarafımızdan 7 gündür hala almamış olup verdiğimiz 38.000 TL yi de tarafımıza iadesini yapmamışlardır. Bize gelen mobilyanın görsellerini paylaşacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayetimizi yaptık bugün itibari ile. Mobilyalarımızı derhal iadesini yapıp en kısa sürede paramızın tümüyle geri verilmesini talep ediyoruz.

01 Eylül 2023 15:47 (Şikayetten 20 saat sonra)

Ahmet
Ahmet

Firmanın verdiği cevaba bakınca gerçekten hakli bir firma olduğu düşünülüyor ancak memlekette görülebilecek en kalitesiz firma diyebiliriz. Aynı firmadan bizde mağdur olduğumuz için biliyorum. Sakin ha biz bir hataya düştük bu firmayı tercih ettik sizler aynı hataya düşmeyin

Gamze
Gamze

Kesinlikle üretim aşamasında tarafımıza bilgilendirme yapılmamıştır. Biz zaten örnek yatak atmıştık firmaya ürünü bu şekilde sipariş etmedik ki neyini beğenelim fotoğraflar somut kanıt teşkil ediyor zaten. Başka ürün beğenmedik üstelik ayıplı mal geldiği ve düğüne az kaldığı için direkt IKEA'dan dolap alacaktık iademizi yatırsalardı. Ürünü hakkıyla yapan bütün yerler en ufak çizikte iade alıyor? Bu bizim yasal hakkımız zaten ama firma asla kabul etmiyor değişim bile tamam demediler 2 haftadır oyalanıyoruz yarın dügün günümüz değişim yapsalardı 15 gün içinde mağdur edildiğimiz için mobilyamız çoktan yapılıp teslim edilirdi? Tarafımıza ne mesaj yanıtlarımız dönülüyor gördüğünüz gibi ne aramalarımız açıldı. Teslim tarihimiz 10-15 Ağustos iken 24 ağustosta ayıplı kusurlu mal olarak teslim edildi bunu belirttik masamızı iade alıp yatak odasını iade almadılar değişim yapmadılar ve bunlar yetmezmiş gibi kalan 7-8 bin tl ödemeyi almak için defalarca arandık. Biz aradığımızda niye açılmadı?

bayden-mobilya-kalitesizligi-magdur-edildik-1.jpg

01 Şubat 2024 18:20
Baydanlar Mobilya (İsmail Baydan) 8 Ay Oldu Ürün Hala Yok
Samet sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 11:32

24 Mart 2024 07:41