Samet sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 11:32

Bu kadar kötü firma görmedim. Bursa'ya gittik oradan mobilya almadık geldik İstanbul'da Sudem Mobilya Zeytinburnu'dan aldık 3-5 fiyatlar yakın diye aldığımıza pişman olduk. 06.09.2024'te sipariş edip kaporasını verdiğim mobilyacı, ne sattığı ürünün arkasındalar ne de verdiği sözün arkasında. 16.09.2024 tarihinde ücretin geri kalan kısımını da ödeyip kurulumu zar zor yaptırdım. İşe gitmeden sabahtan kurduralım diye 2 hafta öncesinden gününü seçmişken araç karşıda bugün gelemez yetişmez dediler o gün. Zorla öğlen 3-4 gibi getirtip kurdurttum ben işe gittim artık annem gelip başında durdu. Üründe deformeler mevcut 0 üründe nasıl olabiliyorsa. Bunu da yazdığımızda rötuşla düzeltiriz tepkisi aldım. 0 ürüne neyin rötuşu bu? Kurulumdan sonra 20 Eylül cuma günü izinli günümüzde geleceklerdi kontrole ama gelen giden olmadı yine araç karşıda bahanesi sunuldu. Bugün içinde 2-3 gün önceden sözleşip tamam denildikten sonra 27.09.2024 ve bugünde araç karşıda bahanesi ile kaçıp duruyorlar. Taşırken de evime de zarar verdiler. Konu burada başlayacaktır ve Hakem Heyeti'ne kadar uzayacaktır.

Sudem

THH sonucuna gerek yok ki 1 ufak çekmece içiniz değişecek kaza yaptık dediniz arkadaşlar gelemedi daha sonrasında da sizinde ekran attığınız gibi arayıp yazmadınız şikayet var şikayetinizi yeni görüyoruz maalesef çok kullanma ihtiyacımız olmadığı için THH ye şikayet etmeniz bize sadece dosya masrafı ödetiyor kalan her şeyi halletmiştik zaten o yüzden çok bir önemi yok müsait olduğunuzda da çekmecenizi değiştirsin arkadaşlar biz sizin kadar burayı aktif kullanmıyoruz her müşterimizden şikayet yok maalesef 🤗 hayırlı günler dilerim WhatsApp'tan iletişime geçebilirsiniz

Sudem

Ayrıca (yani buradan şikayet var a kadar yazacaktım neyse dedim deyip yazmanızda kendi dediğinizle çelişiyor iken) bizim bu yoğunluklarda size birazda olda geç geri dönüş yapmalarımız maruz görülmeli Bursa dan ürün alsanız gelinip sorununuz bile giderilmeyeceği gibi biz 1-2 hafta içerisinde en kötü dönüş yapıyoruz elimizden geleni yapıyoruz yine bir sorununuz olursa iletişime geçebilirsiniz

Sudem

Merhabalar sorunlarınız için özürleri mizi iletmek isteriz öncelikle montaj yapılacağı gün araç karşıdaydı yetişemez trafikten belki diye tarihi ertelemek istedik biz hiçbir müşterimize net bir saat vermeyiz bizden ürün alan müşterilerimiz bilir verdiğimiz tarihte gelir ürününüz de verdiğimiz tarihte teslim edildi evinize zarar kısmına gelince bana ilettiğiniz görseli boyacı tanıdığıma ilettiğimde attığı ses kaydını ilettim size tavanınız ın su veya nemden çatlamasıyla biz tavanınıza nasıl bir hasar verebiliriz buraya yüklediğiniz görsel ile bize WhatsApp'tan ilettiğiniz görsel bir değil yatak odası kapının üstüne nasıl mobilya vurabilirler daha sonrasında da çekmeceleriniz ve ayak sorununuz giderildi daha da sonrasında iç çekmece niz değişecekti kaza geçirmiştiniz ve değişim gerçekleşemedi.

Samet
Samet

Teşekkür ederim nihayet dönüşünüz için fakat aynı sürede THH sonucu bile çıktı, buradan da şikayeti inceleyen arkadaşların mağduriyetini oturduğu yerde Tüketici Hakem Heyeti'ne açık şekilde beyan ederek hakkını alacağını belirtmek isterim. Kazadan sonrası için aradığımızda yazdığımızda kimse dönüş yapmadı, kaza sırasında da şikayet var şikayetini ve Tüketici Hakem Heyeti şikayetimi geri çekmemi sizler istemediniz sanırım bundan bahsetmediniz?

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 19:00
Bayden Mobilya Kalitesizliği Mağdur Edildik
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 18:45

01 Şubat 2024 18:20