Tc Aslı sonuçtan çok memnun

BatıGöz Hastaneleri Doktor Şikayetim Var

05 Temmuz 2023 12:57
Tc Aslı'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, öncelikle bizimle çok hızlı iletişime gecen Derya hanıma teşekkür ediyorum. Kızımı muayene eden gerçekten ilgilenen detaylı açıklama yapan güler yüzlü Dr. Fatma Soybaş'a teşekkürlerimi ıletıyorum. Son olarak özellikle mennuniyetımızi için bizimle iletişim gecen bir sağlıkçı olarak bizi bilgilendiren samimi ve donanımlı şube müdürü Mürüvet ağır'a çok teşekkür ederim.”

Kızımı sabah muayeneye getirdim. Dr. ** *** bey çok ilgisiz, mesafeli, sanki 'niye geldiniz' der gibi bir yüz ifadesi vardı. Çok alakasız bir hekim maalesef.

Dr. Bey'de hiç güleryüz, bir rahatsızlıkla alakalı hiçbir açıklama yoktu. Böyle bir kurumda böyle hekimlerin olması çok üzücü. Paramla gerçekten demoralize oldum. Can sıkıcı bir durum.

05 Temmuz 2023 13:31 (Şikayetten 34 dakika sonra)
Tc Aslı
Tc Aslı
08 Temmuz 2023 13:51

Simay sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 15:44

10 Ağustos 2024 13:26
Kürşat sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2023 12:11
"Hastane yonetimi şikayette bulunduğum randevu ile alakalı olarak dönüş yaptılar ve ücretsiz yeni bir muayene teklifinde bulundular. Tekrar muayeneye gittiğimde muayene eden doktor Kubilhan Hoca sağ olsun çok ilgili ve detaylı şekilde ilgilendir. Merak ettiğim öğrenmek istediğim her şeyi güzelce anlattı ve bu şekilde muayenemden içim rahat bir şekilde ayrıldım. İlgisinden dolayı Kubilhan Hocaya ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum..."
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 11:25
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 16:43