28 Aralık 2023 12:03

15 Aralık 2023 tarihinde Bahsi geçen sayfadan üçlü tablo siparişi verdim. 19 Aralık 2023 tarihinde teslim alındı. Ürünlerden birinin çerçeve kısmı açılmış ve poster içerisinden düşecek şekildeydi; o kadar hassastı ki her tarafı oynuyordu. Arkasına konulan bir kartonla desteklenmiş, elle müdahaleye dayanıklı değildi. Ayrıca, anodize alüminyum olarak satın aldığım ürün melamin malzeme ile teslim edilmişti. Ürünü teslim aldıktan sonra satıcıya WhatsApp üzerinden ulaşarak durumu bildirdim. İade talebim reddedildi ve satıcı, üründe bir sorun olmadığını, ürünün anodize alüminyum değil melamin olduğunu ve iade almayacaklarını ısrarla belirtti. İade hakkım olduğunu ve ürünün hatalı olduğunu, ayrıca kalitesiz olduğunu ifade ettim. Fatura göndermediklerini fark ettim ve talep ettim. Satıcı, iade edilecek bir ürüne fatura kesmeyeceklerini ve KDV ödemeyeceklerini, çizik bile olsa iade almayacaklarını söyledi. Satıcının sayfasından ürün açıklamalarının ekran görüntüsünü aldım. Ertesi gün Sürat Kargo aracılığıyla iade için gönderdim, fakat satıcı kargo kodu vermedi ve kargo ücretini kendim ödemek zorunda kaldım. Satıcı, ürünün çizik olduğunu iddia ederek iadeyi kabul etmeyeceğini ve kargo ücretini karşı ödemeli olarak bana geri göndereceğini bildirdi. Ürün tarafıma geri gönderilmedi ve hem param hem de tablolar satıcıda kalmış durumda. Satıcı, benim yazışmalarımın ardından ürün açıklamalarını silmiş ve kendini haklı çıkaracak şekilde düzenlemiş. Ürünü aldığımda anodize alüminyum olan çerçeve melamin olarak değiştirilmiş ve altına 'iade kabul edilmemektedir' notu düşülmüştü. Ben ürünü satın aldığımda bu bilgilere sahip değildim. Elimde bu durumu kanıtlayacak ekran görüntüleri mevcut. Satıcı, anlaşmaya yanaşmadı ve hakaret içeren ifadeler kullanarak karşılık verdi. 'Gri taytınızı çekip oturduğunuz yerden alışveriş yapıyorsunuz.' gibi çirkin ifadeler kullanıldı. Firmanın profesyonel olmadığını, ürünlerinin arkasında durmadığını ve ters bir üslupla karşılaştığımı belirtmek isterim. İki gün boyunca tartışmama rağmen bir sonuca varamadık. 14 günlük iade hakkım olduğunu bildikleri halde, kargo ücretini bana ödeterek iadeyi kabul etmediler ve tabloları geri göndermiyorlar. Şimdi Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Faturayı ise zorla altı gün sonra tarafıma gönderdiler.

Kübra
Kübra
02 Ocak 2024 18:57

Bilgi güncellemesi; Firma ücretimi tarafıma geri iade etti

Tuğcan sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 14:33

26 Aralık 2024 12:49
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 00:31
Siparişim Nerede? Mağduriyetim Giderilmiyor!

12 Ekim 2023 17:01
Erdem sonuçtan memnun değil