Erdem sonuçtan memnun değil

Davetiye Gross Market Davetiye Siparişinde Tasarım Ve Kargo Hüsranı

02 Nisan 2024 12:19

1- 1250 adet davetiye siparişi vermiştim. 3 farklı adrese gideceğini tekrar tekrar söyledim. Açıklama kısmına yazdım, WhatsApp ile yazdım, üstüne aradık söyledik. Hepsini tek adrese göndermişler. Üstüne üstlük diyorlar ki kargo ücretini iade edelim.
Siz bir şirketsiniz, anlaşma ile ucuza kargolayabilirsiniz. Biz şahısız belki kargo ücreti ürünün ücretini geçecek.

2- Diğer konu ise tasarım süreciyle alakalıdır. Şirket profesyoneldir diye tasarımı biz yapmayalım dedik. Bilgileri verdik. 2-3 gün geçti. Ortada tasarım yok.
Sonra tasarım attılar, ortada tasarım adına hiçbir şey yok, yazıları copy paste yapmışlar. Neyse söyledik şöyle şöyle yapalım, onları yapamayız dediler. Yapalım dediğimiz şey de altı üstü yazıların puntosu ve sağa sola kaydırma, biraz yazıyı üste çekme.
Neyse maksat çözüme ulaşmak dedik, aldık 30-40 dakika da kendimiz tasarlayıp bunu basın dedik.

3- Gönderim sürecinde nikahımız erken yardımcı olun dedik, hiçbir yardım olmadı.
Tamam yardım olmayabilir. Bunda sorun yok fakat ürün 11 gün sonra elime geldi.
Elimize demiyorum bakın, 3 farklı adrese gidecek kargo 11 gün sonra yanlış adrese gidiyor 😟 Gittik başka yerde ekstra basım yaptırdık, 1 gün sonra teslim ettiler bize.

4- Defalarca kargo takip numarası talep ettik. Patron bakabiliyor, bizim öyle yetkimiz yok dediler. Mesajlara saatlerce dönmedikleri oldu.

5- Bu süreçte her aşamada sakinliğimizi koruduk, elimizden geldiğince çözüm odaklı olmaya çalıştık. İsterdik ki şirket çözüm odaklı olsun, bize finalde çözümlerle gelsin. Sen şirketsin, müşteri mağdur olmuş... 2-3 seçenek sun bari müşterin memnun ayrılsın.

6- Sorunlarla alakalı dönüş beklediğimi WhatsApp üzerinden yazdım. Sonraki gün saat 11 oldu dönmediler. Aradım son durumu sordum, kargo ücret iadesi yapalım dediler. Bu çözüm değil ki, siz zaten 3 kargo parası aldınız ve tek kargo gönderimi yaptınız.

Özetle tasarım ekibi zayıf, kargo yanlış geldi, gönderim süreci uzundu, mağduriyetime alternatif çözümler sunulabilirdi.
Gelen ürünün kalite ve fiyatı güzel ona bir şey diyemem.
Teşekkürler.

02 Nisan 2024 15:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Murat sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 18:28
"Sorun çözüldü"
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 00:19
Sevcan sonuçtan memnun

20 Temmuz 2023 15:28
"Çözüm sunuldu ancak anlaşma yapmamayı seçtim. Teşekkürler..."

01 Eylül 2023 16:45
Ahsen sonuçtan memnun